test
Palveluasiantuntija, Monetra Pirkanmaa Oy - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee noin 220 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä voi työskennellä Tampereen, Sastamalan tai Parkanon toimipisteissä ja useissa tehtävissä myös paikkariippumattomasti.

Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimimme hakee työkaveria vuorotteluvapaan sijaisuuteen talouspalveluiden asiakaspalvelutehtäviin. Aloitus tehtävässä on 1.2 tai sopimuksen mukaan ja sijaisuuden kesto on 6kk.

Palveluasiantuntijana tehtäviisi kuuluu muiden asiakaspalvelun tähtiemme kanssa esimerkiksi palvelupyyntöjen käsittely eri kanavissa (puhelin, palvelunhallintajärjestelmä, chat) sekä erilaiset palveluprosesseihin kuuluvat tehtävät muun muassa maksuliikenteen ja laskutuksen parissa. Pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa suoraan asiakasrajapinnassa. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään palveluita ja järjestelmiä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Pärjäät tässä tehtävässä loistavasti, mikäli sinulta löytyy luontaista palveluasennetta ja asiakaspalvelutaitoja. Aikaisemmasta kokemuksesta monipuolisten taloushallinnon tehtävien osalta ja tehtävään soveltuvasta koulutuksesta on etua. Toivomme sinulta kykyä omaksua nopeasti uusia asioita muuttuvassa toimintaympäristössä sekä itseohjautuvaa asennetta. Etsimällämme henkilöllä on lisäksi hallussa tavalliset toimisto-ohjelmat ja kiinnostus opetella uusiakin järjestelmiä ja sovelluksia.

Huomaathan, että kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, joten hakijan tulee täyttää erilliset vuorotteluvapaasijaisen kriteerit. Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Vuorotteluvapaansijaisuuteen voidaan valita henkilö, joka on:
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 päivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Tarkistathan sopivuutesi vuorotteluvapaan sijaisuuteen TE- toimistosta.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä palvelupäällikkö Elina Jortikalta, p. 041 730 2437 ma 17.1.2022 klo 12-13 tai ke 19.1.2021 klo 9-10.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä - myös näin etätyöaikana.

Jätäthän hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 24.1.2022! Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi
http://www.monetra.fi/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Elina Jortikka, p. 041 730 2437 ma 17.1.2022 klo 12-13 tai ke 19.1.2021 klo 9-10

Lisätietoja

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut konserni. Konserni on in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Työntekijöillemme tarjoamme monen tyyppisiä etuja. Monetralaisena käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Koska työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia: suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton. Meillä noudatetaan AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi


Osoite: Naulakatu 3, 33100 Tampere, Suomi

Rekommenderade jobb