Palveluasiantuntija, ostoreskontra - Monetra Oy

Palveluasiantuntija, ostoreskontra - Monetra Oy

Haemme Monetran Oulun toimipisteeseen innokasta PALVELUASIANTUNTIJAA, joka työskentelee Ostoreskontra-palvelutiimissämme. Etsimme joukkoomme vastuuntuntoista ja tarkkaa ostolaskuprosessin osaajaa, jolla on rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin.

Ostoreskontra-tiimin palveluasiantuntijan pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat:
- toimittajarekisterin hallinnointi
- ostolaskujen kierrätys järjestelmässä
- asiakasorganisaatioiden ostolaskujen tiliöinti
- ostoreskontran kauden päättämiseen liittyvät tehtävät sekä kuukausiraportointi
- maksatusaineistojen tekeminen
- sekä muut esimiehen osoittamat työtehtävät.

Palveluasiantuntijan tehtäviin kuuluu myös osallistua asiantuntijana asiakasyhteistyöpalavereihin ja kehittää aktiivisesti prosessia hyödyntäen järjestelmäautomatiikkaa ja robotiikkaa. Lisäksi tehtävään kuuluu sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu ja laadunseuranta.

Työtehtävät edellyttävät kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen perusteiden hallintaa, vastuuntuntoa ja tarkkuutta. Tehtävän menestyksekkään hoidon kannalta edellytämme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi) sekä kokemusta taloushallinnon työtehtävistä.

Työssä menestymisen kannalta korostuvat hyvien tietoteknisten taitojen lisäksi kokemus sähköisistä taloushallinnon ohjelmistoista, palveluhenkisyys sekä kehittämishalukkuus ja hyvä ongelmanratkaisukyky.

Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta sekä hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työn, mukavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaisesti.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 31.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Läs mer

http://www.monetra.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Piia Pöyliö to 23.5. klo 14-15, p. 050 461 7629 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Monetra Oy, Monetra Oulu Oy
Adress: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Monetra Oy on kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra Oy -konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Monetra Oulu Oy tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut.

Mer om arbetsgivaren