test

Palveluesihenkilöksi Tervoon

Ansök senast  2.10.2023 12:00

Hei, nyt on tarjolla mielenkiintoinen tehtävä Tervossa!

Etsimme Kanervan palvelukotiin palveluesihenkilöä vakituiseen virkasuhteeseen 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palveluesihenkilönä tehtäviisi kuuluu yksikön henkilöstöhallinto sekä toiminnan johtaminen, kehittäminen ja talouden seuranta. Huolehdit henkilöstön jaksamisen tukemisesta ja työhyvinvoinnin kehittämisestä yhdessä yhteistyötahojen kanssa. Tehtävänäsi on tukea työntekijöiden onnistumista heidän perustehtävässään ja näin mahdollistaa osaltaan asukkaiden laadukas ja hyvä arki.

Kanervan palvelukodissa tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Palvelukotimme sijaitsee Tervon keskustan tuntumassa ja meillä on yhteensä 15 asiakaspaikkaa yhdessä rakennuksessa. Huolehdimme laadukkaasta hoivasta ja huolenpidosta, tuemme asukkaidemme omatoimisuutta sekä valmennamme heitä itsenäisempään elämään.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen työn ja ammattitaitoisten kollegoiden tuen
- hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet
- hyvinvointia tukevia toimintoja mm. työterveyshuolto ja epassi

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 3200,03 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme esihenkilö?

Arvostamme valmiutta ottaa vastuuta sekä kykyä tehdä itsenäisiä ja perusteltuja päätöksiä arjen asioista. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään myös paineen alla. Sinulla on kehitysmyönteinen työote ja hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot.

Kelpoisuutena virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä sekä perehtyneisyyttä toimialaan ja toimialaa ohjaavaan lainsäädäntöön.

Valitun henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä todistus huumausainetestistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Viran täytössä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Heli Malkki, puh. 044 3899 642, heli.malkki@pshyvinvointialue.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Läs om arbetsgivare