Palveluesimiehen sijaisuus, Sihteeripalvelut

Oletko ammattitaitoinen ja palveluhenkinen lähiesimiestyön ammattilainen? Oletko hyvä tiimipelaaja ja osallistut aktiivisesti toiminnan kehittämiseen?

Kuopion yliopistollisen sairaalan Sihteeripalvelujen osaamiskeskuksessa on haettavana palveluesimiehen sijaisuus ajalle 1.1.-31.8.2021. Sijaisuus sijoittuu osastosihteeripalvelujen alueelle.

Sihteeripalvelut tarjoaa ammattitaitoisia osastonsihteeri- ja tekstinkäsittelypalveluita KYSin eri osastoille, poliklinikoille ja toimenpideyksiköille. Tavoitteenamme on vastata asiakkaiden palvelutarpeisiin niin, että työyksiköiden prosessit etenevät asiakaslähtöisesti sekä kustannustehokkaasti KYS:n strategian ja lean-ajattelun mukaisesti.

Palveluesimies toimii oman vastuualueensa henkilöstön lähiesimiehenä yhdessä työparinsa kanssa. Palveluesimiesten tehtäviin kuuluvat vastuualueen toiminnan organisointi ja kehittäminen, päivittäiseen työnjohtoon liittyvät tehtävät sekä asiakasyhteistyö palveluja käyttävien yksiköiden kanssa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Odotamme sinulta lähiesimiesosaamista, oma-aloitteisuutta, kykyä toimia rakentavasti muutostilanteissa ja valmiutta toimintojen kehittämiseen. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkinto, johtamisen opintoja tutkintoon sisältyen tai erikseen suoritettuna sekä kokemus lähijohtamisesta. Eduksi katsomme, että hakijalla on terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, innostavan ja vastuullisen tehtävänkuvan eteenpäin suuntautuneessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Rekrytointiprosessin aikataulu: Valinnat haastatteluun tehdään hakuajan päätyttyä ja tästä ilmoitetaan kaikille hakijoille, haastattelut toteutetaan viikoilla 46-47.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

http://www.psshp.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi sekä osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja sijaisuudesta antaa osaamiskeskusjohtaja Arja Sistonen, puh. 044 717 2954, arja.sistonen(at)kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!