Palveluesimies - Riihimäen kaupunki

Palveluesimies - Riihimäen kaupunki

Haemme palveluesimiestä kotona asumista tukeviin palveluihin. Kotona asumista tukeviin palveluihin kuuluvat kotipalvelu, kotisairaanhoito, päivätoiminta sekä toimintakeskus Rivakka. Palveluesimies toimii neljän palveluvastaavan lähiesimiehenä, alueella henkilökuntaa on yhteensä noin 90.

Osaat kuunnella ihmisiä ja asiakkaiden sekä henkilöstön hyvinvointi ovat Sinulle sydämen asioita.. Olet valmis kyseenalaistamaan vakiintuneita toimintatapoja, ajattelet asioita moniulotteisesti eri näkökulmista. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, erityisen hyvän pohjan viran tehtävän hoitamiselle antaa sosiaali- tai terveysalan koulutus höystettynä sopivalla esimieskokemuksella. Robotiikan ja digitalisaation kehittäminen ovat Sinulle arkipäivän asioita.

Palkkaus on kvtes:n mukainen. Koeaika 6 kk. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Läs mer

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja sosiaali- ja terveysjohtaja Jouni Sakomaa, puh. 019 758 4202 tai sähköpostitse jouni.sakomaa(at)riihimaki.fi
Hakemukset www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset 24.5.2019 klo 8.00 mennessä osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi
Adress: Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteemme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren