Skip to main content
test
Palveluesimies asiantuntija-ja esimiestehtäviin - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 130 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa päivittäin noin 7 000 lounasateriaa 39 eri keittiössä ja vastaamme yhteensä 119 000 neliömetrin siivouksesta. Toimintamme kantavina arvoina ovat suomalaisuus ja Etelä-Savon elinvoimaisuus sekä vastuullisuus. Puhtauspalveluissa siivousmenetelmät ovat ekologisia ja ympäristön hyvinvoinnin huomioivia. Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani, jonka tärkein kulmakivi on hyvinvoiva ja osaava henkilöstö.

Haemme joukkoomme palveluesimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2023 alkaen. Tärkeä osa tehtäviäsi ovat puhtauspalveluiden asiantuntija- ja kehittämistehtävät kuten työmenetelmien kehittäminen, henkilöstön sisäinen kouluttaminen ja osallistuminen sähköisen perehdytys- ja työnopastusmateriaalin tuottamiseen. Lähiesimiehenä vastuualueeseesi kuuluvat Mikkelin kaupungin uimahallit, pääkirjasto, kaupungintalo, virastotalo sekä Anttolan ja Haukivuoren taajamat. Anttolassa ja Haukivuorella vastaat myös yhtenäiskoulujen ja päiväkotien palvelukeittiöiden esimiestyöstä. Työsi tueksi saat tiiviin, toisiaan tukevan kollegatiimin, jossa on ilo työskennellä!

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aikaisempaa esimieskokemusta puhtauspalvelualalta sekä halua perehtyä palvelukeittiötyöhön ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus uimahallien tai kylpylöiden siivouksesta. Arvostamme esimiestä, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä pitää huolta työntekijöiden työhyvinvoinnista. Sinulla on sosiaalista pelisilmää sekä kehittävää työotetta. Tehtävän hoitamisessa tarvitset myös hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja ja IT-osaamisesi on ajan tasalla. Johtoryhmän jäsenenä olet vahvasti mukana kehittämässä ruoka- ja puhtauspalveluiden toimintaa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu- tai opistoasteinen tutkinto ja puhtauspalvelualan esimieskokemus.
Työaika on 38,25 tuntia viikossa ja sijoittuu joustavasti klo 7-17 välillä. Myös osittainen etätyö on mahdollista. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto - ja työtodistukset. Käsittelemme hakemuksia sekä pidämme haastatteluja jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelujohtaja Mia Hassinen
p. 044 794 2262
mia.hassinen@mikkeli.fi
tai
Palvelupäällikkö Anne Kalin
p. 044 794 3280
anne.kalin@mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Yrittäjänkatu 7-9, 50130 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb