Palveluesimies: ikäihmisten asumispalvelut, Joensuu (ID4987) - Siun sote

Palveluesimiehen virka Ikäihmisten toimialueella Joensuussa

Siun sote -kuntayhtymässä on haettavana 26.9.2021 mennessä

PALVELUESIMIEHEN virka

Ikäihmisten asumispalvelut tarjoavat jatkuvasti kehittyvän ja monipuolistuvan asiakaslähtöisen työn. Koivupihan esimiehenä kehität hoivakodin toimintaa ja viet ennakkoluulottomasti eteenpäin muutoksia yhdessä henkilöstösi kanssa. Johdat ja organisoit yksikkösi henkilöstöä, taloutta ja toimintaa kohti asukkaan yksilöllisen arkielämän toteutumista.

Arvostamme hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja. Muutosjohtamistaitosi ja kykysi hallita koko-naisuuksia edesauttaa tehtävistäsi suoriutumista. Toimintasi lähtökohtana on asukkaan laadukas ja toimintakykyä tukeva elämä. Näethän ikäihmisen voima- varat ja mahdollisuudet elää täysipainoista arvokasta elämää hoivakodissa. Kokemuksesi esimiestyöstä asumispalveluissa katsotaan eduksesi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen laillistus sekä lupa toimia terveydenhuollon/ sosiaalihuollon ammattitehtävissä sekä ylempi korkeakoulututkinto.

Virka täytetään 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävän peruspalkka on 3283,43€/kk.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määrä-ajan kuluessa.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Oletko hakemamme palveluesimies?

Mikäli kiinnostuit, saat lisätietoja keskisen alueen palvelujohtaja Jenni Haloselta, p. 013 3304253, jenni.halonen@siunsote.fi ja keskisen alueen asumispalveluiden palvelupäälliköltä Sari Tarvaiselta, p. 013 330 6999, sari.tarvainen@siunsote.fi

Haethan virkaa sähköisesti.

Joensuussa 27.8.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4987
  • 27.8.2021 - 26.9.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb