Palveluesimies, Kontinkankaan hyvinvointikeskus - Oulun kaupunki

Palveluesimies, Kontinkankaan hyvinvointikeskus - Oulun kaupunki

Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen ikäihmisten palveluissa on haettavana PALVELUESIMIEHEN vakinainen virka. Kontinkankaan hyvinvointikeskus tarjoaa kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Oulun kaupungin keskustan ja Myllyojan alueiden n. 79 000 kuntalaiselle.

Palveluesimiehen tehtävä sijoittuu Myllyojan kotihoidon yksikköön. Palveluesimies vastaa osaltaan kyseisten palvelujen suunnittelusta, kehittämisestä ja toiminnasta yhteistyössä palvelupäällikön, hyvinvointipalveluiden ja eri toimijoiden kanssa. Palveluesimies toimii oman yksikkönsä palveluiden henkilöstön lähiesimiehenä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys tai tehtävään soveltuva vähintään opistoasteinen tutkinto, jonka lisäksi on hankittu työnjohdon ja hallinnon lisäkoulutus (40 op). Lisäksi edellytetään riittävää alan tuntemusta ja johtamiskokemusta. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, kehittävää ja innovatiivista työotetta sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Tarjoamme kehittämismahdollisuuksia sisältävän työn, johtamisen tuen ja hyvän perehdytyksen.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/5349/2019. Hakemukset on toimitettava 31.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Läs mer

https://www.ouka.fi/oulu/sosiaali-ja-terveyspalvelut/kontinkankaan-hyvinvointikeskus

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Ritva Kuorilehto, p. 044 7035 903 ja vs. palvelupäällikkö Kirsi Kivelä, p. 040 6275829. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyve, Kontinkankaan hyvinvointikeskus
Adress: Kajaanintie 46 A, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Mer om arbetsgivaren