Palveluesimies kotihoitoon

Kemin kotihoidon esimiestehtävissä toimii palvelujohtaja ja kolme palveluesimiestä. Palveluesimiesten vastuut jakaantuvat asiakastyöhön, hoitotyöhön ja henkilöstöjohtamiseen.

Haemme joukkoomme muutoskykyistä, työtä pelkäämätöntä ja yhteistyökykyistä palveluesimiestä, jonka tehtävänä on vastata hoitotyöstä. Palveluesimies vastaa osaltaan kotihoitokeskuksen toiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä palvelujohtajan kanssa.

Hoitotyön esimiehelta edellytämme avohoidon hoitotyön tuntemusta. Arvostamme vahvaa avohuollon orientaatiota sekä kokemusta esimiestyöstä.

Tehtävään valitulla tulee olla terveydenhuollon korkeakoulututkinto. Eduksi katsomme soveltuvan johtamis- tai hallinnollisen koulutuksen tai aiemman opistoasteisen erikoistumistutkinnon. Tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Työpaikkailmoitus on julkaistu Kemin kaupungin sähköisellä ilmoitustaululla 9.9.2020. Hakuaika on 9.9-25.9.20 kello 15 saakka.

Virkasuhde, kokoaikainen, 4 kuukauden koeaika.

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet. Täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo. Täällä on lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.

Lisätietoja

https://www.kemi.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/palvelut-kohderyhmille/ikaihmiset/kotihoito/
https://www.kemi.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/kotisairaanhoito/

Tutustu työnantajaan

Palvelujohtaja
Riitta Nahkiaisoja
riitta.nahkiaisoja@kemi.fi tai 040 773 9572
Hoito- ja hoivatyönjohtaja
Rita Oinas
rita.oinas@kemi.fi tai 040 548 2039

Kemin kaupunki
Osoite: Valtakatu 27-29, 94100 Kemi

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla, meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet. Täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo. Täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.