test

Palveluesimies Kouvolan kotihoito

Ansök senast  27.9.2023 23:59

Tule meille palveluesimieheksi Korian ja Eskolanmäen kotihoitoon määräaikaiseen tehtävään 2.12.2024 asti.

Palveluesimiehenä keskeinen tehtäväsi on varmistaa, että kaikki toimii asianmukaisesti ja laadukkaasti, niin työntekijöiden, kotihoidon asiakkaiden, kuin yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmienkin näkökulmasta. Esihenkilönä johdat esimerkilläsi työyhteisöäsi, koordinoit ja organisoit toimintaa yhteisten strategisten linjausten ja tavoitteiden mukaisesti, ylläpidät avointa ja ystävällistä työkulttuuria. Vastaat osaltasi talouden ja toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja seurannasta.

Et ole yksin vaan olet osa kotihoidon esihenkilötiimiä. Toimit Kouvolassa kahden esihenkilön kanssa tiiviissä yhteistyössä, Poissaolojen aikana esihenkilöt sijaistavat toisiaan. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavia työkavereita, esihenkilön tuen sekä viihtyisän työympäristön.

Olisi loistavaa, jos sinulla olisi kokemusta esimiestyöstä. Muita toivottavia ominaisuuksia on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne työhön, hyvät vuorovaikutustaidot, paineensietokyky, asiakaslähtöinen ja kehittävä työote sekä huumori. Emme oleta, että osaat jo kaikkea, autamme ja perehdytämme sinua mielellämme.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai vastaava tutkinto sekä riittävä johtamiskoulutus. Eduksi luetaan esihenkilökokemus. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä hallita useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti muuttuvassa tilanteessa.

Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa. Työaika on liukuva yleistyöaika.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon. Haastattelut järjestetään etäyhteydellä.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Toimintayksikön päällikkö Auri Räsänen p.040 702 9202 / auri.rasanen@kymenhva.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Läs om arbetsgivare