Palveluesimies, Medisiiniset poliklinikat Kotka ja Kouvola

Ansök senast  16.6.2024 23:59

Haemme innostavaa palveluesimiestä johtamaan ja kehittämään medisiinisten poliklinikoiden toimintaa Kymenlaakson keskussairaalassa ja Kouvolan Ratamokeskuksessa!

Medisiiniset eli sisätautiset poliklinikat toimivat Kymenlaakson keskussairaalassa ja Kouvolan Ratamokeskuksessa. Medisiinisiä poliklinikoita ovat neurologian-, ihotautien-, keuhkosairauksien-, syöpätautien- ja sisätautien poliklinikat. Työtä tehdään moniammatillisesti yhteistyössä hoitajien ja lääkäreiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vaihtelevan työn palveluesimiehenä. Palveluesimiehenä toimit hoitohenkilöstön esihenkilönä, vastaat yksikkösi päivittäisjohtamisesta ja toiminnan kehittämisestä yhdessä henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Vastaat osaltasi yksiköidesi talouden ja toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja seurannasta. Tehtäviisi kuuluu myös henkilöstön osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittäminen.

Tarvitset tehtävässä monipuolisia johtamis- ja organisointitaitoja, ratkaisukeskeistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme sinulta myös muutosvalmiutta ja innostavaa työotetta. Menestyt tehtävässä, kun sinulla on priorisointitaitoa ja paineensietokykyä.

Meillä et jää yksin, vaan työsi tukena sinulla on esimies ja joukko esimieskollegoita, joilta saat aina tukea ja apua työssäsi. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhön Intro-perehdytysalustaa apuna käyttäen. Ryhmätyönohjaus ja kattava koulutuskalenteri ovat käytössäsi työskennellessäsi meillä. Työhyvinvointia tukevat myös mm. Epassi-hyvinvointisovellus sekä mahdollisuus työsuhdenpyörään.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai vastaava tutkinto sekä riittävä johtamiskoulutus (väh. 30op). Arvostamme myös käytännössä osoitettuja johtamistaitoja. Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja on oltava kunnossa.

Sähköiseen hakemukseen liitetään CV. Tutkintotodistukset ja työtodistukset tarkistetaan ennen työsopimuksen tekoa.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

Ylihoitaja Anne Heikkilä

puh. 040 721 5014

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Läs om arbetsgivare