Skip to main content
test
Palveluesimies omais- ja perhehoito - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme esihenkilöä tulevan hyvinvointialueen omaishoidon ja perhehoidon toimintayksikköön. Toimintayksikkö sijoittuu Sosiaalipalveluiden toimialaan sosiaalipalvelujen neuvonnan ja yhteisten palveluiden tulosalueelle.

Omaishoidon tuen ja perhehoidon palvelut vastaavat kaiken ikäisten omaishoidon ja perhehoidon palvelun järjestämisestä ja toteutumisesta hyvinvointialueella. Omaishoidon tuessa työskentelee 15 palveluohjaajaa ja perhehoidossa 7 perhehoidon koordinaattoria. Kaiken ikäisten perhehoidon kokonaisuuden sijoittuminen samaan yksikköön on uudenlainen toimintamalli, joka käynnistyy hyvinvointialueelle siirryttäessä. Vuonna 2022 aloitettua perhehoidon kokonaisuuden kehittämistyötä ja sen jalkauttamista jatketaan vuonna 2023. Kehittämistyön tavoitteena on rakenteeltaan yhtenäinen perhehoito, käyttöön ottaa perhehoidon eri toimintamuotoja ja vahvistaa perhehoidon ensisijaisuutta. Kehittämistä tehdään monitoimijaisessa yhteistyössä perhehoitoliiton, perhehoitajien ja henkilöstön kanssa. Omaishoidon yksikössä on käynnissä toimintamallien kehittämistyö.

Palveluesimiehenä toimit omaishoidon tuen ja perhehoidon palveluiden lähiesimiehenä ja vastaat päivittäisjohtamisesta. Esimiehenäsi toimii tulosalueen johtaja. Esimiestehtävien lisäksi tehtävänäsi on koordinoida perhehoidon ja omaishoidon tuen kehittämistyötä. Työn tukena sinulla on moniammatillinen verkosto sekä tulosalueen johtoryhmä. Palvelualueena on koko Kymenlaakso. Sidosryhmätyöskentely ulottuu laajasti Kymenlaakson alueelle. Palveluesimiehenä pääset vahvasti mukaan kehittämään uudenlaista perhehoidon kokonaisuutta sekä omaishoidon tuen palvelua.

Mikäli olet sosiaalipalvelujen vankka osaaja, sinulla on aikaisempaa osaamista esimiestyöstä, kyky ymmärtää palvelukokonaisuuksia ja haluat kehittää asioita, voit olla etsimämme henkilö. Työ vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä, keskeneräisyyden sietämistä sekä henkilöiden, palveluiden ja verkostojen johtamistaitoa ja valmiutta erilaisten tietojärjestelmien käyttöön. Toivomme sinun omaavan hyvät yhteistyötaidot ja että kykenet antamaan omaa osaamistasi myös muiden ammattilaisten käyttöön. Tehtävässä sinulta vaaditaan tuntemusta perhehoidosta sekä kaiken ikäisten omaishoidosta.

Kelpoisuutena on sosiaalialan korkeakoulututkinto (tai aiempi opistoasteen tutkinto) sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3§ ja 8§ mukainen kelpoisuus. Valittavan henkilön tulee olla sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston ylläpitämässä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä (JulkiSuosikki). Edellytämme riittävää johtamiskoulutusta. Työ vaatii oman auton käyttöä, sillä työtehtävät edellyttävät liikkumista koko Kymenlaakson alueella. Tehtäväkohtainen palkka on 3663,46€/kk. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Virkavalinta voidaan vahvistaa Kymenlaakson hyvinvointialueen vuoden 2023 talousarvion hyväksymisen jälkeen.

Liitäthän hakemukseesi tiedot suorittamistasi tutkinnoista ja koulutuksista, työkokemuksesta esimiestyössä ja muusta työkokemuksesta, joihin haluat vedota.

Haastattelut järjestetään etäyhteydellä.

Työpisteet: Kouvola / Kotka

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asiakkuuspäällikkö Tuula Jaakkola tuula.jaakkola@kymsote.fi p. 040 7539115

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48100 Kotka

Rekommenderade jobb