Palveluesimies, opetushammashoitola

Oulun kaupungin suun terveydenhuollon palveluissa on haettavana opetushammashoitolan PALVELUESIMIEHEN vakinainen virka.

Palveluesimiehenä johdat opetushammashoitolaa toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Vastaat osaltasi opetushammashoitolan toiminnan ja opetuksen suunnittelusta yhteistyössä palvelupäällikön kanssa. Tehtävääsi kuuluu myös hammaslääketieteen opiskelijoiden kliinisen harjoittelun ohjaaminen.

Kelpoisuusehtona on hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinto ja Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä vähintään kahden vuoden työkokemus. Lisäksi edellytetään hyviä esimies-, johtamis- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan kokemus ohjaus- ja opetustyöstä. Arvostamme kokemusta eri henkilöstöryhmien välisen moniammatillisen yhteistyön johtamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11534/2020. Hakemukset on toimitettava 30.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Päivi Harju, p. 044 703 6422 tai sähköpostitse paivi.b.harju@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuollon palvelut
Osoite: Aapistie 3, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.