Palveluesimies: palveluasuminen, Joensuu (ID4362)

Palveluesimiehen virka Senioripihan hoivakodissa

Siun sote -kuntayhtymässä on haettavana 18.4.2021 mennessä

Palveluesimiehen virka

Asumispalvelut tarjoavat jatkuvasti kehittyvän ja monipuolistuvan asiakaslähtöisen työn. Palveluesimiehenä vastaat yksikkösi henkilöstöstä, taloudesta, ja toiminnasta. Palveluiden, toiminnan ja toimintaprosessien asiakaslähtöinen organisointi ja kehittäminen, henkilöstöjohtaminen, talouden hallinta ja sidos-ryhmätyöskentely kuuluvat tehtäviisi.

Ikäihmisten toimialueen tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat palvelut ikäihmisille. Palveluiden laadun seuranta ja kehittäminen kuuluu myös tehtäviisi.

Arvostamme hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä halua ja kykyä työn kehittämiseen. Tehtävä edellyttää muutosjohtamistaitoja, kykyä hallita kokonaisuuksia sekä halua ja rohkeutta uudistua ja vastata tulevaisuuden haasteisiin. Kokemus esimies-työstä asumispalveluissa katsotaan eduksi sekä sairaanhoitajan /terveyden-hoitajan koulutus.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen laillistus sekä lupa toimia terveydenhuollon/ sosiaalihuollon ammattitehtävissä sekä ylempi korkeakoulututkinto.

Virka täytetään 10.5.2021 tai sopimuksen mukaan sen jälkeen. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja antaa keskisen alueen palvelujohtaja Jenni Halonen p. 013 3304253 sähköposti jenni.halonen@siunsote.fi ja keskisen alueen asumispalveluiden palvelupäällikkö Sari Tarvainen p. 013 330 6999 sähköposti sari.tarvainen@siunsote.fi

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 26.3.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4362
  • 26.3.2021 - 18.4.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

keskisen alueen palvelujohtaja Jenni Halonen p. 013 3304253 sähköposti jenni.halonen@siunsote.fi ja keskisen alueen asumispalveluiden palvelupäällikkö Sari Tarvainen p. 013 330 6999 sähköposti sari.tarvainen@siunsote.fi

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs