Palveluesimies terveysaseman vastaanotolle

Etsimme palveluesimiestä Pudasjärven terveysaseman vastaanotolle. Terveysasema tuottaa kuntalaisille virka-aikana tapahtuvan kiireettömän ja päivystyksellisen lääkäri- ja hoitajavastaanottotoiminnan. Vastuualueeseen kuuluu myös laboratorio- ja röntgenpalvelut. Palveluesimies toimii henkilöstön lähiesimiehenä sekä vastaa yksikön talouden ja toiminnan suunnittelusta, seuraamisesta ja johtamisesta yhteistyössä apulaisylilääkärin kanssa. Työ sisältää osittain kliinistä hoitotyötä.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä, joka mahdollistaa ammatillisen kehittymisen ja kasvun, olitpa sitten kokenut tai vasta esimiestehtävissä aloittanut osaaja.

Oulunkaari on moderni sote-alan kehittäjä, ja me muun muassa koordinoimme Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistuksen palvelustrategian valmistelua koko maakunnan alueelle. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia palvelumalleja, joissa erityisesti digitaalisilla ratkaisuilla on iso rooli. Teemme myös tiivistä kehittämisyhteistyötä eri palvelualojen välillä.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat etätyömahdollisuudet.

Palveluesimiehen kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään soveltuva terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteinen tutkinto. Arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä talous- ja henkilöstöhallinnon osaamista. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com
https://www.instagram.com/oulunkaari

Tutustu työnantajaan

vt palvelupäällikkö Ritva Väisänen, 050 348 0517, ritva.vaisanen@oulunkaari.com

Pudasjärven terveyspalvelut
Osoite: Juhontie 8, 93100 Pudasjärvi

Me Oulunkaaren kuntayhtymässä tuotamme Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tuemme kuntalaisia oman ja läheisten hyvinvoinnin ja turvallisen arjen rakentamisessa. Meille tärkeitä ovat uudistuvat lähipalvelut, ennaltaehkäisevät palvelut sekä sujuvat palveluketjut. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vaikuttava osallisuus ja rohkea kehittäminen, ja meillä kehittäminen kuuluu kaikille. Visiomme on hyvinvointi syntyy yhdessä.

Haluamme olla haluttu työpaikka ja yhteistyökumppani. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

#oulunkaarenosaajat #yhdessäoulunkaarella #kehittäminenkuuluukaikille #mielekäselämäkotona