Skip to main content
test
Palveluesimies, Viherlaakson muistipalvelukeskus - Esbo stad

Kuvaus tehtävästä: Tervetuloa johtamaan ja kehittämään ikääntyneiden muistisairaiden ihmisten laadukasta asumista ja hoitoa Viherlaakson muistipalvelukeskuksen palveluesihenkilönä.

Haemme innostunutta, joustavaa, kehittämismyönteistä esihenkilöä ja toivomme sinulla olevan positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne työhön. Palveluesihenkilönä vastaat Viherlaakson muistipalvelukeskuksen toiminnasta, taloudesta ja henkilöstön johtamisesta. Huolehdit palvelukonseptin ja omavalvontasuunnitelman mukaisen, laadukkaan ja turvallisen toiminnan toteutumisesta yksikössä. Toimit yhteistyössä asiakkaiden, omaisten sekä moninaisen yhteistyö- ja tukipalveluverkoston kanssa. Koordinoit ja kehität toimintaa niin, että asiakkaiden hyvä ja yksilöllinen elämä mahdollistuu.

Viherlaakson muistipalvelukeskuksessa on muistisairaille 48 tehostetun ympärivuorokautisen asumisen paikkaa, 15 paikkainen lyhytaikaishoidon yksikkö ja 12 päivätoiminnan asiakaspaikkaa. Henkilökunnan määrä on 56 ja toimit koko henkilöstön hallinnollisena esimiehenä. Johtamisotteesi on ihmislähtöinen ja valmentava. Työparinasi toiminnan organisoinnissa toimii palveluvastaava. Olemme parhaillaan kehittämässä yksiköidemme johtamisrakennetta tavoitteena laadukkaalla ja läsnäolevalla henkilöstöjohtamisella varmistaa palvelumme hyvää laatua asiakkaillemme. Tämä muutos tarkoittaa lähiesihenkilövastuun jakamista kahden palveluvastaavan kesken, jonka vuoksi olemme lisäämässä syksyllä yksikköön toisen palveluvastaavan. Tehtävään valittu sitoutuu noudattamaan työpaikan Näin me toimimme -pelisääntöjä.

Tehtävän aloitus 1.9. tai sopimuksen mukaan. Virka vapautuu todennäköisesti vakituiseen täyttöön määräaikaisuuden jälkeen 3/2023.

Haastattelut pidetään vko 27-28 (7.7-13.7) ja haastatteluun voidaan kutsua jo hakuaikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Viherlaakson muistipalvelukeskus, Kuusiniemi 13-15
Työaika: Yleistyöaika 38h15min/ vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto, alan riittävä tuntemus ja johtamistaito. (Sosiaalihuoltolaki (1301/2014)46A§ (292/2016)).

Tehtävässä edellytetään: kokemusta sosiaali- ja/tai terveydenhuollon esihenkilötehtävistä. Kykyä johtaa ja motivoida henkilöstöä siten, että toiminnan tavoitteet toteutuvat talousarvion puitteissa. Hyvää paineensietokykyä, kykyä ottaa vastuuta ja sietää keskeneräisyyttä. Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sujuvaa suomen kielen taitoa.
Tartuntatautilain 48§ ja 48a§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden hoidosta. Viestintätaitoja ja tietoteknisiä valmiuksia. Työyhteisön hyvinvoinnin kehittämisosaamista sekä johtamis-/esimieskoulutusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/55935

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Viherlaakson muistipalvelukeskus
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-941-22
  • 1.9.2022 - 28.2.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3416,05 €/kk
  • SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 21.6.2022 - 7.7.2022 15:45
  • Vanhus- ja vammaispalvelutSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa palvelupäällikkö Minna Partanen-Björk 21.-23.6 ja 4.-7.7. p.0468772322, minna.j.partanen-bjork@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Viherlaakson muistipalvelukeskus

Espoossa vanhusten palveluissa varmistamme, että ikääntyneet espoolaiset voivat asua turvallisesti ja toimintakykyisinä kotonaan. Vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, pitkäaikaishoito ja Espoon sairaala. Teemme yhdessä töitä asiakkaidemme toimintakyvyn ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Pitkäaikaishoidossa järjestämme tehostettua palveluasumista hoivakodeissa henkilöille, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden.

Henkilöstön hyvinvointi ja työn sujuvuus ovat meille tärkeitä. Kehitämme toimintatapojamme, jotta asiakkaamme saavat laadukasta ja vaikuttavaa palvelua. Vanhusten palveluissa osaamisesi pääsee loistamaan!


Osoite: Kuusiniemi 13-15, 02710 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb