Skip to main content
test
Palvelujohtaja: vastaanottopalvelut, Joensuu (id8070) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 4.12.23 klo: 12 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

palvelujohtajaa vastaanottopalveluihin 1.1.2024 alkaen

TehtävänkuvausPohjois-Karjalan hyvinvointialueella terveys- ja sairaanhoitopalveluissa toimii kolme palvelutuotannon aluetta, sairaalapalvelut, vastaanottopalvelut ja kuntoutumisen palvelualue. Vastaanottopalvelujen budjetti on suuruudeltaan noin 80 miljoonaa euroa ja johdettavana on noin 770 henkilötyövuotta. Toiminta käsittää avoterveydenhuollon toiminnot, hammaslääkäripalvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä neuvolat, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon ja digisotekeskuksen.

Vastaanottopalveluiden palvelujohtajana pääset johtamaan ja kehittämään koko Siun soten vastaanottopalveluiden verkostoa - uuden palvelustrategian ja -verkon mukaisesti. Vastaanottopalvelut ovat Siun sotessa peruspalveluiden ja tulevaisuuden sotekeskuksen strateginen ydin ja niiden hyvä toiminta tulee olemaan lähivuosien tärkeä tehtävä. Vastaanottopalveluiden toimintatavassa korostuu Lean- osaaminen ja prosessiajattelu. Strategiamme perusteella pyrimme henkilöstön osallistamiseen, toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja toimintatapojen yhtenäistämiseen. Työyhteisömme ja työtapamme antavat erinomaiset mahdollisuudet valmentavan ja prosessilähtöisen johtamisotteen kehittämiseen omassa työssä, jota tulevaisuuden sote tulee esimiestyöltä edellyttämään.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan perusterveydenhuollon etulinjassa. Pääset toimivaan ja integraation toteuttaneeseen hyvinvointialueeseen töihin, jossa saat moniammatillisen työryhmän tuen. Meillä voit tehdä myös osittaista etätyötä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työkuvaan. Terveys- ja sairaanhoitopalvelujen johtotiimin osana pääset vaikuttamaan ja panostamaan koko terveydenhuoltoon Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella.

Työpiste sijaitsee pääsääntöisesti Joensuussa. Työtehtävät edellyttävät liikkumista maakunnan alueella.

Vastaanottopalveluiden palvelujohtaja toimii Terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialueella. Hänen lähiesihenkilönsä on terveys- ja sairaalapalvelujen toimialuejohtaja.

Työpaikan sijainti: Tikkamäentie 16, 80100 Joensuu

KelpoisuusehdotKelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys esimerkiksi yleislääketieteestä, työterveyshuollosta tai muulta soveltuvalta erikoisalalta. Aiempi työskentely hallinnollisessa tehtävässä katsotaan eduksi. Arvostamme muutosjohtamistaitoja sekä kokemusta tutkimus- tai kehittämistehtävistä terveydenhuollosta ja konkreettista näyttöä näistä.

Palkkaus ja edut Tehtävässä noudatetaan sopimuspalkkausta ja kokonaistyöaikaa. Voit esittää palkkatoiveen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärisopimuksen mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella
Lisätiedot Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu ajalle 1.1.2024, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa toimialuejohtaja Susanna Wilen, susanna.wilen@siunsote.fi, p. 013 330 4042

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 20.11.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-8070
  • 18.10.2023 - 4.12.2023 12:00
  • Pohjois-KarjalaJoensuuKunta

Yhteystietomme

toimialuejohtaja Susanna Wilen, susanna.wilen@siunsote.fi, p. 013 330 4042

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb