Palvelukehittäjä, Tehostetun tuen palvelut (Kehittämistoiminta ID 3035) - Eteva kuntayhtymä

Palvelukehittäjä, Tehostetun tuen palvelut (Kehittämistoiminta ID 3035)

Tule töihin mukavaan ja osaavaan työyhteisöömme Tehostetun tuen palveluihin (Kehittämistoiminta). Etsimme PALVELUKEHITTÄJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työalueena on koko Eteva kuntayhtymän alue ja palvelusuhteen alkaessa työpisteen sijainnista sovitaan erikseen.

Elämän tuen tulosalueella (asuminen ja päiväaikainen toiminta) toimii Tehostettu tuki, jonka tehtävänä on mm. ennaltaehkäistä haastavien asiakastilanteiden syntymistä sekä reagoida viipymättä kriisiytyneisiin asiakastilanteisiin. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan ja/tai toimintayksikön tilanteen arvioiminen ja kehittäminen yhteistyössä yksikön henkilökunnan kanssa. Palvelujen pääkohderyhmänä ovat asiakkaat, joilla on vaativia erityistarpeita tai eri syistä johtuvaa haastavaa käyttäytymistä. Tehostetun tuen henkilökunta osallistuu haastavien asiakastilanteiden ennakointiin esimerkiksi tukemalla henkilökuntaa arjen ohjaustoiminnassa ja asiakastyön toimintamallien kehittämisessä.

Jos haluat työn, missä pääset kehittämään ja kehittymään ammatillisesti, niin tervetuloa meille! Palvelukehittäjän keskeisinä työtehtävinä ovat asiakkaiden tarvitseman tuen suunnitteleminen ja toteuttaminen yhteistyössä yksiköiden henkilökunnan ja monialaisen verkoston kanssa sekä yksiköiden henkilökunnan ja tehostetun tuen erikoisohjaajien osaamisen tukeminen mm. ohjauksellisin, koulutuksellisin ja valmennuksellisin keinoin. Tiivis ja joustava yhteistyö eri yhteistyötahojen kanssa on keskeistä. Asiakaskohtaisen tehostetun tuen lisäksi palvelukehittäjä suunnittelee ja toteuttaa kohdennettuja koulutuskokonaisuuksia toimintayksiköiden henkilökunnalle esiin nousevien osaamistarpeiden mukaisesti.

Edellytämme tehtävään valittavalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehittämis- ja verkostotyöosaamista sekä kykyä toimia itsenäisesti ja moniammatillisesti. Arvostamme laaja-alaista kehitysvamma- ja mielenterveysalan työkokemusta, autismiosaamista sekä monipuolista kommunikaatio-osaamista. Myös paineensietokyky, esiintymis-, kouluttamis- ja matkustusvalmius koko Etevan alueella ovat työssä menestymisen edellytyksiä. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Sannalta.
(palvelupäällikkö Sanna Vesaaja, puh. 040 304 7861)

Palvelukehittäjän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä työkokemus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen tehtävän vastaanottamista. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti.

Hakuaika päättyy 19.6.2019 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. . Varsinaiset henkilöhaastattelut tulemme pitämään 26.6.2019. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään tästä linkistä -->
https://eteva.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=809&key=&o=A_RJ&rspvt=opmxhzerjpc0o8oosws4o44cs88w4cw

Mäntsälä 5.6.2019
ELÄMÄN TUKI TULOSALUEEN ALUEPÄÄLLIKKÖ

AVAINSANAT: sairaanhoitaja sosionomi

Lisätietoja

http://www.eteva.fi

Palvelupäällikkö Sanna Vesaaja, puh. 040 304 7861

Tehostetun tuen palvelut (Kehittämistoiminta)
Osoite: Järvenpää

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Tutustu työnantajaan