Palvelukeskuksen esimies - Pieksämäen kaupunki

Palvelukeskuksen esimies

Pieksämän kaupungin perusturvassa on haettavana 20.8..2019 klo 15.00 mennessä

KERTTULAN PALVELUKESKUKSEN ESIMIEHEN VIRKA

Esimiehen toimialueeseen kuuluvat Naarajärvellä sijaitsevan Kerttulan palvelukeskuksen terveydenhoitajavastaanotto, alueen kotihoito ja palveluasuminen sekä ikäihmisten päivätoiminta. Vakituista henkilöstöä on 46. Kerttulan palvelukeskuksen ja Hiekanpään palvelukodin esimiehet sijaistavat toinen toistaan.

Arvostamme kokonaisuuksien hallintaa, yhteistyökykyä ja muutosjohtamisen taitoja. Edellytämme soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa sekä vähintään 30 op johtamisopintoja. Edellytämme myös vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestyöstä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää työyhteisöä ja toimintaa yhteistyössä tulosaluejohtajan ja muiden esimiesten kanssa.

Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vahvistamista Pieksämäen kaupungin työterveydestä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Koeaika on 6 kk.
Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Virkaa haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.
Aiemmassa haussa tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Lisätietoja antavat 4.8.2019 alkaen tulosaluejohtaja Rauni-Maaria Kesälahti p. 040 198 5430 sekä vt. sosiaali- ja terveystoimenjohtaja Aino Rubini p. 044 368 6710, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Seunalantie 10, 76850 Naarajärvi

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille. Kaupungin keskustassa sijaitsevan sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksen lisäksi Jäppilässä, Naarajärvellä ja Virtasalmella ovat lähipalveluja tuottavat palvelukeskukset.
Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla.
Tervetuloa meille töihin!

Tutustu työnantajaan