Palvelukeskushuoltaja vanhusten palvelukeskuksiin

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten palvelujen tulosalueella, ikäihmisten tehostetussa palveluasumisessa on haettavana palvelukeskushuoltajan toimi. Toimen alkusijoituspaikkana on Ylistaron alueella Västinkartanon palvelukeskus, työajasta 20 % sijoittuu Ylistuvan palvelutalon Hopeasiipeen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto. Alan työkokemus ja voimassaoleva hygieniapassi katsotaan eduksi.

Palvelukeskushuoltajan työnkuvaan sisältyy siivoustyötä, ruokapalveluun liittyviä tehtäviä ja avustavaa ikäihmisten hoitotyötä. Hyvän ammattitaidon lisäksi odotamme hakijalta joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä asennetta ikäihmisiä kohtaan.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan.
Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Koeaika 6 kk.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/tehostettu-ymparivuorokautinen-palveluasuminen/

Tutustu työnantajaan

Vastaava sairaanhoitaja Heli Kukkamäki, 044 550 2467, heli.kukkamaki@seinajoki.fi
Palvelukeskusjohtaja Minna Ojala-Hurskainen, 044 4700 243, minna.ojala-hurskainen@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Västilänkuja 10, 61400 Ylistaro

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)

Suggested jobs