Palvelukoordinaattori

Haemme palvelukoordinaattoria Hyvinvointiosaamisen yksikköömme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2021-30.6.2021. Pääasiallinen työskentelypaikka on Hämeenlinnan korkeakoulukeskus.

Palvelukoordinaattori työskentelee pääasiassa hoitotyön koulutusvastuun avustavissa tehtävissä koulutuspäällikön sekä muun henkilöstön tukena. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. hoitotyön tiimeihin tarvittava valmistelutyö, dokumentaatio ja järjestelmäkirjaaminen sekä opetuksen järjestelyihin liittyvät avustavat tehtävät.

Tehtävään soveltuu palveluhenkinen ja mieleltään joustava henkilö, jolla on vahvat digitaidot sekä organisointikykyä. Hoitotyön oppimisympäristöjen tuntemus, kokemus työskentelystä ammattikorkeakoulussa vastaavan tyyppisissä tehtävissä sekä sujuva englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Hakeminen Kuntarekryn kautta viimeistään 29.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Leena Lampinen, puh 050 5745762, leena.lampinen@hamk.fi seuraavana ajankohtana:
25.11 klo 13-16

Lisätietoja

http://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hameen-ammattikorkeakoulu-oy/
http://www.hamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Leena Lampinen, puh 050 5745762, leena.lampinen@hamk.fi seuraavana ajankohtana:
25.11 klo 13-16

Hyvinvointiosaamisen yksikkö, Hyvinvointiosaamisen koulutus, Terveysala Hml
Osoite: Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulu Oy (HAMK) on 7000 opiskelijan ja 600 asiantuntijan osaajaorganisaatio, jolla on keskeinen asema toiminta-alueensa osaamisen kehittämisessä. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu kansainvälinen korkeakoulu, joka on toiminta-alueensa johtava innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjä, väestön osaamistason kohottaja ja joustava työelämän yhteistyökumppani.