Palvelukoordinaattori, Kotihoito Teuva

Ansök senast  22.7.2024 12:00

Palvelukoordinaattorin vakituinen toimi, kotihoidossa Teuvalla.

Tule osaksi tiimiämme! Haemme palvelukoordinaattoria vakituiseen toimeen Teuvan kotihoitoon 1.8.2024 alkaen.

Kotihoito hoitaa aikuisia, pääsääntöisesti ikääntyneitä asiakkaita ja kotihoidon tavoitteena on tukea kotona asumista. Teuvan kotihoito on yksi Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen kotihoidoista eteläisellä kotihoitoalueella. Meillä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, työjärjestelijä sekä kotihoidon päällikkö. Lisäksi kotihoitoon kuulu Teuvalla sijaitseva yhteisöllisen asumisen yksikkö Niittyleinikki.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kotihoidon asiakastyön suunnittelijana, vanhustyön asiantuntijana, kehittäjänä ja pääset osaltasi kehittämään yksikön hoitotyön laatua.

Palvelukoordinaattorin työ on asiakastyötä yhteistyössä asiakkaan läheisten kanssa. Työtä tehdään moniammatillisesti yhteistyössä muiden tiimien jäsenten ja asiakkaan hoitoon osallistuvien sidosryhmien kanssa. Palvelukoordinaattori toimii yhteistyössä kotihoidon lähiesihenkilön kanssa hänen työparinaan ja hänen varahenkilönään.

Arvostamme halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen, kykyä työskennellä itsenäisesti, sekä aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä. Työssäsi tarvitset hyviä kohtaamis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä oman työn organisaatiotaitoja. Työssä edellytetään oman auton käyttöä. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto (terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus tai sosiaalihuollon ammattihenkilölaissa 817/2015 § 8 mainittu pätevyys).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Kotihoidon LOVe-luvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Kotihoidon päällikkö Anita Talja

Puh. 040 631 1226

anita.talja@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare