Palveluneuvoja, Henkilökohtaisen avun keskus

Ansök senast  10.7.2024 14:00

Etsimme työntekijää Henkilökohtaisen avun keskukseen palveluneuvojan sijaisuuteen ajalle 29.7.2024 - 31.1.2025

Etsimme työntekijää Henkilökohtaisen avun keskukseen palveluneuvojan sijaisuuteen ajalle 29.7.2024 - 31.1.2025.

Etsitkö monipuolista työtä, jossa pääset tekemään mm. palkkahallinnon työtehtäviä sekä asiakasneuvontaa? Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue hakee henkilökohtaisen avun keskukseen moniosaajaa palkkahallinnon sekä asiakaspalvelun sijaisuuteen. Toimi sijoittuu vammaispalvelujen yksikköön.

Työnkuva painottuu palkanlaskentaan sekä työnantajien ja työntekijöiden tukeen ja neuvontaan. Hoidat henkilökohtaisen avun palkanlaskentaa sekä annat tukea- ja neuvontaa henkilökohtaisen avun työnantajille ja työntekijöille. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi muun muassa henkilökohtaisten avustajien tuntilistojen tarkastukset, rekrytointien ylläpito, työtodistusten, -sopimusten sekä tarvittavien vakuutusten laatiminen ja asiakasneuvonta. Lisäksi pääset myös tekemään mm. vakuutuslaskutusta sekä ostolaskujen tiliöintiä.

Odotamme sinulta mielenkiintoa työlainsäädäntöä sekä palkanmaksua kohtaan. Menestyt tehtävässä, jos sinulla on tarkka työote, hyvä organisointikyky, hyvät vuorovaikutustaidot sekä reipas asiakaspalveluasenne. Työ on pääsääntöisesti hyvin itsenäistä, joten omatoimisuus ja oma-aloitteisuus ovat tärkeässä roolissa työnkuvassa. Yhteistyötä tehdään henkilökohtaisen avun keskuksen kollegoiden kanssa sekä vammaispalvelun sosiaalityöntekijöiden ja -ohjaajien kanssa.

Kelpoisuusehtona sijaisuuteen on soveltuva toisen asteen ammatillinen perustutkinto.
Eduksi katsotaan vahva kokemus palkkalaskentaan liittyvistä työtehtävistä, asiakaspalvelusta ja erityisesti Oiman palkanhallintaohjelman käytöstä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään 15.7.2024.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Vammaisten kotona asumisen tuen palveluyksikköjohtaja Anne-Mari Huhtala

Puh. 040 543 8774

anne-mari.huhtala@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare