Palveluneuvoja hoitotyöhön, sairaalapalveluiden palvelualue

Haemme Keski-Suomen keskussairaalaan, Sairaala Novaan sairaalapalveluiden palvelualueelle vakituiseen työsuhteeseen

PALVELUNEUVOJAA

Palveluneuvojan tehtävänä on asiakkaan kokonaisvaltainen palvelutarpeen ja toimintakyvyn arviointi, palveluista tiedottaminen, ohjaus ja neuvonta. Potilaan kohtaaminen, palvelutarpeiden tunnistaminen ja ennakointi selkeyttävät potilaan omaa näkemystä avun tarpeista. Tässä tehtävässä olet mukana potilaan hoidon koordinoinnissa ja jatkohoidon järjestämisessä muiden ammattilaisten tukena. Palveluneuvojana tarjoat konkreettista apua tarkoituksenmukaisten tukitoimien ja palveluprosessien käynnistämiseksi sekä asioiden hoitamiseksi. Lisäksi teet yhteistyötä kuntien ja perusterveydenhuollon toimijoiden kanssa sekä kehität ja ylläpidät omalta osaltasi palveluneuvonnan verkostoa maakunnassa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, merkityksellisen työn ja innostavan työyhteisön. Olemme muuttaneet Sairaala Novan uusiin ja moderneihin tiloihin tammikuussa 2021. Muuton myötä toimintamallimme on päivitetty vastaamaan uusissa tiloissa toimimista. Panostamme myös jatkossa uusien toimintatapojen moniammatilliseen kehittämiseen pysyäksemme terveysalan kehityksessä mukana.

Arvostamme monipuolista hoitotyön kokemusta, yksilöllista ja kunnioittavaa potilaan kohtaamista, kykyä itsenäiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn sekä kokemusta moniammatillisessa tiimissä toimimisesta. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö (559/1994), esimerkiksi sairaanhoitaja. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja
Tytti Ervasti
puh. 014 269 2277
tytti.ervasti@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta!

Sairaalapalveluiden palvelualue
Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettava maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs