test
Palveluneuvoja, kesätyö, Asiointipalvelut - Esbo stad

Haemme kahta motivoitunutta ja auttamishaluista palveluneuvojaa monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin Espoon kaupungin asiointipalveluihin ajalle 30.5.-21.8.2022. Toinen tehtävistä sijoittuu asiointipisteisiin ja toinen sähköisiin asiointipalveluihin. Asiointipisteissä ja sähköisissä asiointipalveluissa tarjotaan opastusta esimerkiksi HSL:n ja Kelan palveluihin, sekä Espoon kaupungin omiin palveluihin liittyen. Digituen antaminen asiakkaille on myös oleellinen osa palveluneuvojan työnkuvaa.

Espoossa on kuusi asiointipistettä, sekä liikkuva asiointipalvelu. Asiointipisteissä työtä tehdään kahdessa vuorossa kello 9.30 - 18:15 välillä. Palveluneuvojamme tekevät tarvittaessa työvuoroja kaikissa palvelupisteissä ja osallistuvat liikkuvan asiointipalvelun toimintaan.

Sähköisissä asiointipalveluissa (contact center) asiakkaita neuvotaan puhelimitse, sähköpostitse, chatissa, videochatissa ja sosiaalisen median kautta. Asiointiin liittyvän neuvonnan lisäksi asiakas saa apua myös moniin muihin kaupungin palveluihin liittyen. Sähköisissä asiointipalveluissa työtä tehdään kahdessa vuorossa 7.45-16.10 välillä.

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelun avulla.
Videohaastatteluista jatkoon valitut haastatellaan viikoilla 7-8.

Työpaikan nimi: Espoon asiointipalvelut

Työaika: 36 h 45 min

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: vähintään 18-vuoden ikä ja alan opintoja, esim. merkonomi-, tradenomi- tai restonomiopiskelija.

Edellytämme kokemusta rahan käsittelystä tai kassatyöstä.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä tiimityötaitoja, kielitaitoa (suomi, ruotsi ja englanti), sekä tietokoneohjelmien nopeaa omaksumista. Lisäksi hyvä kirjoitustaito on tärkeää etenkin sähköisten asiointipalvelujen puolella. Luemme eduksi oma-aloitteisuuden ja joustavan asenteen.

Espoon kaupungin asiointipisteet sekä sähköiset asiointipalvelut (contact center) tarjoavat monipuolisia kaupungin neuvonta- ja asiointipalveluja.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/espoon-kaupunki/asiakaspalvelu/asiointipisteet

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö Aija Paige
043 825 9563
aija.paige@espoo.fi
ma-pe 8.30-11
Palveluesihenkilö Marja Peltonen
040 636 9842
marja.e.peltonen@espoo.fi
ma-pe 13-15

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Hallinto ja kehittäminen, Asiointi, Asiointipisteet

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Virastopiha 2, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb