Palveluneuvoja, vuorotteluvapaan sijaisuus - Esbo stad

Palveluneuvoja, vuorotteluvapaan sijaisuus - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme palveluneuvojaa, jolla on iloinen asiakaslähtöinen asenne ja oma-aloitteinen työote.Espoon kuusi asiointipistettä sekä sähköiset asiointipalvelut tarjoavat monipuolisia julkishallinnon neuvonta- ja asiointipalveluja. Sähköiset asiointipalvelut vastaa muun muassa asiointipalvelun kysymyksiin, auttaa terveyspalvelujen sähköisen asioinnin tukeen liittyvissä asioissa ja käsittelee kuljetuspalvelupalautteita. Sähköiset asiointipalvelut palvelee arkisin klo 8.00 - 16.00.
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.
Tehtävässä edellytetään erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä sisäistää nopeasti uusia asioita. Myös erilaisten tietokoneohjelmien nopea omaksuminen on välttämätöntä. Työ sisältää järjestelmien käytön opastamista. Työssä edellytetään englannin ja ruotsin kielen taitoa.
Arvostamme kehittämismyönteisyyttä ja uskallusta kokeilla uusia työtapoja.

Palveluesimies Aija Paige 043 825 9563 aija.paige@espoo.fi ma-pe klo 12-16

Espoon asiointipalvelu, Sähköiset asiointipalvelut
Adress: Kamreerintie 7, 02770 Espoo

Mer om arbetsgivaren