Palveluohjaaja

Työntekijöidemme mukaan parasta meillä on mahtavat työkaverit. Haluatko sinä olla yksi heistä?
Ateria- ja puhtauspalveluihin kaivataan palveluohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun saakka. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palveluohjaajana pääset osallistumaan päivittäiseen työhön noin 40 upean tyypin kanssa 17 palvelukeittiössämme ympäri kuntaa. Oman auton omaaminen katsotaan suurena etuutena. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 6.45-15.15 välillä.

Ohjaat työntekijöitämme onnistumaan entistäkin parempiin suorituksiin ja autat tiimiä onnistumaan ja voittamaan arjen haasteet. Palvelukeittiön ohjaajana hallitset Aromin ja tilausjärjestelmien käytön, osaat etsiä luovia ratkaisuja ja loistat asiakkaiden parissa työskennellessäsi.

Faktat työsuhteesta:
Työsuhteeseen soveltuva toisen asteen ammattitutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto ja käytännön kokemuksella hankittu ammattitaito sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika (38h 45min/viikko). Tehtävässä sovelletaan KVTES:iä. Tehtäväkohtainen palkka on 2138,32€/kk.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnasta ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen valinnan lopullista vahvistamista.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta 8.12.2019 klo 23.00 mennessä.

Janakkalan kunta, ateria- ja puhtauspalvelut
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.