Skip to main content
test
Palveluohjaaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Oletko positiivinen ja pidät työstä, joka sisältää monipuolisia tehtäviä? Olet asiakaspalveluhenkinen ja viihdyt muuttuvissa tilanteissa. Nyt on mahdollisuus päästä tekemään asiantuntijatehtäviä moniammatillisessa työyhteisössä. Kuljemme kehityksen aallonharjalla muun muassa digipalvelujen ja etänä toteutettavien hoitoneuvottelujen hallinnassa. Meillä on tarjota sinulle mielenkiintoinen ja monipuolinen työ. Tukea työntekoon on hyvin saatavilla ja yksikössämme on toimiva tiimityö!

Meillä on avoinna omaishoidon palveluohjaajan virka kotona asumisen tuen yksikössä. Palveluohjaaja käsittelee ikäihmisten omaishoidon tukihakemuksia, tekee asiakkaiden palvelutarvearvioita sekä tukee ja ohjaa perheitä palvelujen piiriin. Palveluohjaaja tekee viranhaltijapäätöksiä sekä moniammatillista yhteistyötä asiantuntijaroolissa asiakkaiden palvelujen järjestelyjen tiimoilta. Palveluohjaajan vastuulle kuuluu myös lakisääteisten vapaapäivien järjestelyt ja omien asiakasperheiden säännöllinen seuranta. Kerro, mitä annettavaa sinulla olisi meille!

Koulutusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta vastaavan tehtävän hoitamisesta sekä ikäihmisten palvelujärjestelmän hallinnasta. Vahvat tietotekniset taidot ovat vahvuutesi.
Lisäksi työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan sekä organisaation lääkelupien suorittamisen. Työ edellyttää itsenäistä työotetta sekä hyvää oman työn organisointikykyä.

Meillä pääset kehittämään osaamistasi osana tulevan Pohjois-Savon hyvinvointialueen hoivapalveluja.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös nämä avoinna oleva tehtävät siirtyvät 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotona asumisen tuen esihenkilö Tiina Kärkkäinen p. 040 712 1193, tiina.karkkainen@ylasavonsote.fi
Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Kotihoito, Kotona asumisen tuki

Ylä-Savon Sote on joustava työnantaja ja meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi. Vahva kehittämisen meininki kuvaa hyvin toimintaamme. Kotona asumisen tuki toimii seudullisena asiakas- ja palveluohjausyksikkönä hoito- ja hoivapalvelujen sisällä. Työskentelemme yhdestä toimipisteestä käsin ja teemme palvelutarvearvioita kaiken ikäisille asiakkaille koko Ylä-Savon Soten alueella.


Osoite: Satamakatu 10-12, 74120 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb