Skip to main content
test
Palveluohjaaja - Akaan kaupunki

Etsimne Sinua Akaaseen palveluohjaajan toimeen Akaan vammaispalveluun 1.8.2022 alkaen. Toimi muutetaan sosiaaliohjaajan viraksi, jos valtuusto hyväksyy esityksen.
Toteutat kehitysvammapalveluissa yksilöllistä palvelu- ja asiakasohjausta sekä palvelutarpeen arviointia, joiden avulla tarkoituksena löytää vammaiselle henkilölle ja hänen perheelleen sopiva palvelukokonaisuus. Asiakkaina myös henkilöitä, joilla on diagnoosina neuropsykiatrinen esim. autisminkirjon diagnoosi.

Tehtäviisi kuuluvat palvelusuunnitelmien ja palvelutarpeenarviointien laadinta, erityishuolto-ohjelman valmistelua, perheen palveluiden koordinointi, opastus ja ohjaus palveluihin hakeutumisessa sekä kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä. Asiakaan tai hänen huoltajien sekä läheisten ohjausta ja neuvontaa sekä yhteistyötä eri yhteistyöverkostojen kanssa. Toimen muuttuessa viraksi tehtäviisi kuuluu päätösprosessi palveluntarpeen arvioinnista päätöksiin. Toimit tarvittaessa työparina vammaispalveluiden toisen sosiaaliohjaajan ja sosiaalityöntekijän kanssa.

Työpisteesi sijaitsee vammaispalvelutoimistolla Akaan Toijalassa. Työkokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi.
Odotamme, että kykenet tekemään päätöksiä ja haluat ottaa vastuun omasta työstäsi, osaat rakentaa luottamusta ja mukaudut erilaisiin tilanteisiin ja pystyt tekemään liikkuvaa työtä.
Odotamme sinulta myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta oman työsi jatkuvaan kehittämiseen ja uuden omaksumiseen.
Työsi tukena ovat toimivat rakenteet ja henkilöstön tiivis yhteistyö. Kuulut vammaispalveluiden tiimiin, joka kokoontuu säännöllisesti.


Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 8 §:n mukainen sosionomin kelpoisuus.

Valitun henkilön on esitettävä lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.
Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotesuojaa.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.


Vastaava kokemus kehitysvammaisten kanssa tehdystä työstä luetaan eduksi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vammaispalvelujohtaja, va. vanhuspalvelujohtaja Marjut Takanen p. 040335 4274 tai marjut.takanen@akaa.fi

Lisätietoja

Akaan kaupunki, Perusturvatoimi, Vammaispalvelut

Akaa on n. 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 050 työntekijää. Akaa tuottaa vanhuspalvelut, vammaispalvelut ja perusterveydenhuollon palvelut yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Akaan kaupunki ja Urjalan kunta. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on n. 21 200.


Osoite: Sipiläntie 3, 37800 Akaa
Akaan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb