Skip to main content
test

Kuopion kaupungin perusturvan palvelualueella erityisryhmien palveluohjauksessa on haettavana palveluohjaajan virka. Työ alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Asiakkaitamme ovat yli 18-vuotiaat henkilöt, jotka päihteistä johtuvien tai mielenterveydellisten tai muiden syiden vuoksi tarvitsevat erityistä tukea asumisessaan sekä asumisensa järjestämisessä.
Työn sisältöön kuuluu asiakkaan palvelutarpeenarvio yhteistyössä asiakkaan ja verkoston kanssa. Arvioinnin perusteella asiakkaalle suunnitellaan tarpeenmukainen asumispalvelu sekä muu palvelukokonaisuus ja tehdään tarvittavat palvelupäätökset.
Palveluissa olevan asiakkaan kanssa työskentely on asiakaslähtöistä, suunnitelmallista ja kuntouttavaa.
Yhteistyökumppaneita voivat olla työllisyyspalvelut, hoitotahot, Kela sekä eri järjestöt. Työtehtäviin kuuluu asiakkaan sekä yhteistyöverkoston ohjaus ja neuvonta sekä konsultoinnit. Työ on kotikäyntityötä.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja palvelujärjestelmän tuntemusta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaalihuollon amk- tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja rekisteröinti Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisteriin. Virassa edellytetään B-ajokorttia.

Arvostamme työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden asumispalvelujen parissa työskentelystä, aikaisempaa kokemusta viranhaltijana toimimisesta sekä kokemusta täydentävän toimeentulotuen myöntämisestä.

Jotta voimme tukea työssä menestymistäsi, käytössäsi on muun muassa seuraavia jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja arkeesi:
- Liikuntaa, kulttuuria ja hyvinvointia mahdollistava ePassi, jota voit
käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin,
urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hierontaa
- Työmatkaetu ePassiin. Kuopion kaupunki tarjoaa henkilöstölleen
työsuhdematkalipputukea 10 eurolla kuukaudessa 11 kuukauden
ajalta vuodessa
- Työterveyshuollon palvelut
- Mahdollisuus henkilökunnan hyvinvointikorttiin, mikä oikeuttaa
Kuntolaakson ja Lippumäen uimahallien ja kuntosalien, Kuopio-
hallin kuntosalin ja juoksurata-alueen, väestönsuojien kuntosalien,
Studentian kuntosalin sekä maaseutualueiden kuntosalien käyttöön
- Henkilöstökortilla on lisäksi saatavana rahanarvoisia etuja eri
liikkeissä Kuopiossa

Työaika: 38,75 h/vko.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus ja todistus huumausainetestistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n ja 48a § mukaista suojaa. Valittu sitoutuu suorittamaan lääkehoidon perusteet (LOP) lääkehoitoluvan.

Haastatteluaikataulu: vko 31 ja 32

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa viikolla 29 johtava sosiaalityöntekijä Päivi Pakarinen, p. 044 718 3659, paivi.pakarinen@kuopio.fi

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, 600005 Perusturva- ja terveyslautakunta, 610004 Perusturvan palvelualue, 610003 Vanhuspalvelut, 610002 Vanhusten ja erityisryhmien palveluohjaus, 610001 Vanhusten palveluohjaus

Erityisasumispalveluissa toimii koko kaupungin alueella tiimi, jossa on neljä palveluohjaajaa, kolme sosiaalityöntekijää, toimistosihteeri ja johtava sosiaalityöntekijä, joka toimii tiimin lähijohtajana.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, joista viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.

Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: 70100 Kuopio
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb