Palveluohjaaja, kotihoito Karhula Kotka

Ansök senast  22.7.2024 23:59

Tule meille palveluohjaajaksi osaksi moniammatillista tiimiä Karhulan kotihoitoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävänäsi on toimia kotihoidon kentällä sosiaalipalveluiden asiantuntijana.

Palveluohjaajan tehtävänä on arvioida ja tukea kotihoidon palvelun kohdentumista asiakkaan arvioituihin tarpeisiin, palvelun toteuttamista sosiaalihuollon vaatimusten mukaisesti ja reagoida asiakkaan tilan ja toimintakyvyn muutoksiin. Palveluohjaaja tukee, ohjaa ja motivoi asiakkaita selviytymään päivittäisissä toiminnoissa ja elämänhallinnassa sekä edistää asiakaslähtöistä työtapaa. Tehtävässä keskeistä on vahvistaa työyhteisön gerontologista osaamista. Lisäksi palveluohjaaja rakentaa asiakkaan ja läheisten kanssa verkostoyhteistyötä ammattilaisten ja muiden toimijoiden välille.

Tarjoamamme työ on itsenäistä, monipuolista ja antaa mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja sitä, että lähdet ennakkoluulottomasti ja innolla kehittämään kanssamme kotihoitoa. Tarjoamme työnantajana mm. mahdollisuuden kehittää työtä, hyvän perehdytyksen, Epassi-edun ja kattavan koulutuskalenterin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto tai muu vastaava tutkinto ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme haussa myös valmistuvat hakijat. Ajokortti on työn luonteen mukaan ehdoton. Työssä noudatetaan yleistyöaikaa. Tehtävässä on 6kk koeaika.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta tulee voimaan 1.1.2024. Tämän jälkeen meillä on velvollisuus pyytää yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää esittämään itsestään rikosrekisteriotteen.

Aloitamme haastatteluja hakuajalla ja teemme valinnan heti sopivan työntekijän löydyttyä. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

Heli Hämäläinen

palveluesimies

puh. 044 702 7739

heli.hamalainen@kymenhva.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Läs om arbetsgivare