Palveluohjaaja määräaikainen 1.1-31.12.2020

Haemme ateria- ja puhtauspalveluihin palveluohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Palveluohjaajan keskeiset työtehtävät muodostuvat ateria- ja puhtauspalveluiden työkohteiden organisoinnista, työntekijöiden perehdytyksestä, sekä käytännön työnopastuksesta ja ohjauksesta toimipisteissä. Työtehtävä sisältää vastuun varastotilauksista, sekä toimitusten kuljetusjärjestelyistä. Palveluohjaaja osallistuu itse myös käytännön keittiö- ja siivoustyöhön eri toimipisteissä.

Edellytyksenä on työsuhteeseen soveltuva toisen asteen ammattitutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto ja käytännön kokemuksella hankittu ammattitaito sekä suomen kielen taito.

Työtehtävät edellyttävät aiempaa kokemusta palvelukeittiö- ja siivoustyötehtävistä, sekä elintarvike- ja puhtauspalvelualan omavalvonnan ja hygienian osaamista.
Arvostamme asiakaslähtöisen palvelutoiminnan hallitsemista, joustavuutta, neuvottelutaitoja erilaisissa vuorovaikutustilanteissa ja itsenäistä harkintakykyä.
Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työskentelyalue on koko Janakkalan kunta.

Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilasta ennen valinnan lopullista vahvistamista.
Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.
Työaika on keskimääräinen yleistyöaika, pääsääntöisesti klo 6:00-20:00 välisenä aikana.
Tehtävässä sovelletaan KVTES:iä. Tehtäväkohtainen palkka on 2138,32 € / kk

Lähetä sähköinen hakemus www.kuntarekry.fi 8.12.2019 klo 23:00 mennessä.

Lisätietoja antavat palveluesimies Eija Ananin P. (03) 680 1448 ja palveluesimies Anne Latvala P. (03) 680 1816 Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat palveluesimies Eija Ananin P. (03) 680 1448 ja palveluesimies Anne Latvala P. (03) 680 1816 Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@janakkala.fi
Lähetä hakemus sähköisesti: www.kuntarekry.fi 8.12.2019 klo 23:00 mennessä.

Janakkalan kunta
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.

Noin 1000 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.