Skip to main content
test
Palveluohjaaja, omaishoidon tuki - Satakunnan hyvinvointialue Satasote

Haemme Satakunnan hyvinvointialueen omais- ja perhehoidon vastuuyksikköön omaishoidon tuen palveluohjaajaa. Viran ensisijaisena työskentelyalueena on Keski-Satakunnan alue.

Toivomme, että
- sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
- pidät työskentelystä energisessä työyhteisössä
- omaat positiivisen asenteen ja olet innostava

Omaishoidon tuen palveluohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjaus, neuvonta ja palvelutarpeen arviointi sekä palvelupäätöksen tekeminen. Kotikäynneillä kartoitetaan asiakkaan sosiaali- ja terveyspalveluiden tarvetta ja kokonaisuutta. Omaishoidon tuen palvelutarpeen arviointia tehdään kaiken ikäisille, joten toivomme, että sinulla on kiinnostusta ja osaamista kaikenikäisten asiakkaiden palvelutarpeen arvioimiseen. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle innostavan ja auttavaisen työyhteisön, joustavat työajat sekä mahdollisuuden päästä kehittämään ammattitaitoasi. Lisäksi käytössäsi on kuntosali, liikunta/kulttuurietu ja työterveyspalvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena palveluohjaajan virkaan on korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksiesta annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys ja/tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Virka täytetään toistaiseksi. Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Noudatamme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Hakemuksesta muodostuu CV. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Lisätietoja

http://www.sata.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Omaishoidon tuen esihenkilö Heli Ruohola
p. 044 773 0246

Lisätietoja

Ikääntyneiden palvelujen toimialue, Kotona asumista tukevat palvelut, Omaishoito

Meillä työskentelee noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Meistä noin 9 000 on sote-työntekijöitä ja noin 300 pelastustyöntekijöitä. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meilä voit työskennellä myös esim. logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Meillä voit työskennellä lähes jokaisessa Satakunnan kolkassa. Liity osaavaan joukkoomme!


Osoite: Pohjoisrannantie 317, 29200 Harjavalta

Rekommenderade jobb