Skip to main content
test
Palveluohjaaja työikäisten sosiaalipalveluihin - Varkauden kaupunki

Työikäisten palveluohjaajan tehtävän on uusi ja se vahvistaa työikäisten sosiaalityön tiimiä. Työikäisten sosiaalipalveluiden tiimissä Hyvinvointikeskus Aallossa on palveluohjaajan tehtävän lisäksi kaksi sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaajaa, etuussihteeri ja johtava sosiaalityöntekijä. Lisäksi tiimiin kuuluu kuntouttavan työtoiminnan ohjaajat, työpajaohjaajat sekä TYP:n sosiaaliohjaaja, sosiaalityöntekijä ja terveydenhoitaja sekä kotoutumisohjaaja. Teemme tiiviisti yhteistyötä asiakasasioissa sekä työn kehittämiseen liittyen.

Käytössä on nykyaikaiset työvälineet, uudet työtilat ja mahdollisuus etätyöhön.

Palveluohjaaja ottaa vastaan sähköiset sosiaalihuollon huoli-ilmoitukset ja Kelan välittämät ilmoitukset. Palveluohjaaja vastaa asiakaspuheluihin soittoaikana ja ohjaa asiakkaita mm. toimeentuloon ja sosiaaliturvaan liittyvissä kysymyksissä ja sosiaalipalvelujen hakemisessa.

Palveluohjauksessa on tärkeää tunnistaa asiakkaiden kokonaisvaltaista palveluntarvetta, jotta asiakasta voidaan ohjata oikeisiin palveluihin, esimerkiksi terveydenhuoltoon. Kehitämme Varkaudessa aktiivisesti monialaisen palveluntarpeen tunnistamista hanketyöntekijöiden kanssa, palveluohjaajalla tässä on tärkeä rooli.

Lisäksi palveluohjaaja toimii alle 30-vuotiaiden työikäisten sosiaaliohjauksessa tehden suunnitelmallista asiakastyötä n. 50 % työajasta. Tehtävään liittyy liittyy asiakastapaamisia ja verkostotyötä, palvelutarpeen arviointia ja palvelusuunnitelmien päivitystä sekä toimeentulotukipäätöksien tekemistä.
Tehtävä edellyttää sosionomin tutkintoa.

Työaika on 38,25 h/ vko

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anna-Reeta Buchen, 040 5429836, 4.8. klo 15-16 ja 8.8. klo 15-16. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla anna-reeta.buchen@varkaus.fi

Lisätietoja

Työikäisten sosiaalipalvelut

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb