Skip to main content
test
Palveluohjaaja - Vihdin kunta

Etsimme sinua

PALVELUOHJAAJA (2 paikkaa)

innostuneeseen ja sitoutuneeseen joukkoomme Vihdin Työllisyyspalveluihin toteuttamaan laadukkaita palveluita kuntalaisillemme.

Olet etsimämme henkilö, jossa sinulla soveltuva tutkinto kasvatus-, sosiaali- tai liiketoiminta-alalta sekä kokemusta henkilö- ja/tai yritysasiakaspalvelusta ja/tai valmennuksesta jsekä halua kehittää palvelupolkuja joustaviksi, työllistettävien ja työnantajien tarpeita paremmin vastaaviksi.
Työkokemusta toivomme sinulla olevan erilaisten asiakasryhmien, yksilöiden kohtaamisesta, palveluohjauksesta ja verkostoitumisesta.
Odotamme sinulta työllisyydenhoidon tai maahanmuuttotyön tai työnantajayhteistyön osaamista, kykyä aktiiviseen itsenäiseen ja verkostotyöskentelyyn, IT-osaamista ja yhteistyötaitoja.
Arvostamme lisäksi projektikokemusta, kunnallisen palveluverkon ja päätöksenteon ymmärrystä sekä ratkaisukeskeistä ajattelukykyä.
Palveluohjaajana vastaat Vihdin osahankkeen asiakastyöstä, palvelujen kehittämisestä joustavaan ja yksilön huomioivaan palvelupolkuun, raportoinnista sekä sidosryhmä- ja verkostoyhteistyöstä.

Tarjoamme sinulle:
- suunnitelmallisen perehdytyksen
- monipuoliset tehtävät
- ammattitaitoisen työyhteisön
- esihenkilön tuen
- koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- henkilöstöetuina mm. ePassilla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluita, BREAK PRO taukoliikuntaohjelman, alennuksia vihtiläisistä yrityksistä
- kunta-alan lomaetuudet


Tehtävän kuukausipalkka on 2 485,53 € ja mahdolliset työkokemukseen perustuvat lisät.

Haastatteluihin valittaviin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Järjestämme haastattelut erikseen sovittavana aikana viikolla xx. Varauduthan esittämään alkuperäiset opinto- ja työtodistukset mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Toivomme, että voisit aloittaa työssä mahdollismma nopeasti tai sopimuksen mukaan. Hakemuksesi voit lähettää 08.10.2023 klo 23.59 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.navigaattori.eu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työllisyyspäällikkö
Janne Jalonen
044-0421287
janne.jalonen@vihti.fi
ma-pe klo 9-13

Lisätietoja

Vihdin kunta, Konsernipalvelut, Työllisyyspalvelut

Vihti on sopivan kokoinen kunta noin 40 minuutin päässä Helsingistä. Kuntamme 1 180 eri alojen ammattilaista pitävät huolta lähes 30 000 vihtiläisen hyvinvoinnista ja palveluista. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Toimimme rohkeasti, luovasti ja ennakoivasti. Uskallamme kokeilla ja onnistua, mutta myös epäonnistua ja yrittää uudelleen. Rohkeudella luomme Vihdistä entistä elinvoimaisemman kunnan, joka erottuu kuntien välisessä kilpailussa edelläkävijänä. Olemme mukana UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -toiminnassa. Työpaikkamme ovat savuttomia ja tuoksuttomia.

Tervetuloa innostuneeseen ja iloiseen joukkoomme!

Vihdin kunnan Työllisyyspalvelut edistävät vihtiläisten työttömien työnhakijoiden työllistymistä ja koulutukseen hakeutumista sekä työelämävalmiuksia. Henkilökunta koostuu vakituisista eri koulutuksen omaavasta ohjauksen ja valmennuksen ammattilaisesta sekä määräaikaisista työntekijästä, asiantuntijoista tai työnjohdollisessa asemassa olevista henkilöistä. Vakituisia työyksiköitä ovat Nuorten Työpaja, Vihdin Kierrätyskeskus ja Remonttipartio. Yksiköiden toimipisteet sijaitsevat Nummelassa. Asiakkaita on vuodessa 100-150, eri työllistymistä edistävissä toimenpiteissä. Työllistymistä edistetään myös yhteistyöllä ympäristökuntien, -kaupunkien ja sidosryhmien kanssa sekä hanketoiminnalla.

Navigaattori ESR+-ryhmähanke on Vihdin kunnan, Luksia koulutuskuntayhtymän ja Lohjan kaupungin yhteinen työllisyyden, kumppanuuden ja osaamisen kehittämishanke vuoden 2025 loppuun. Hankkeessa olet tärkeässä roolissa Vihdin osahankkeen käytännön suunnittelussa, toteutuksessa ja sidosryhmäyhteistyössä. Palveluohjaajilla tulee olemaan erityisvastuuta työllisyys-, työnantaja-, maahanmuuttaja- tai nuorten palveluista sekä osaamista näiltä alueilta. Hankkeen ohjausryhmä koostuu mm. kunnan työllisyys-, elinkeino-, maahanmuutto- ja nuorisopalvelujen päälliköistä ja koordinaattoreista, jotka tukevat hankkeen tavoitteiden toteutumisessa oman vastuualueensa näkökulmasta.

Vihdin osahanke keskittyy ESR+ toimintalinjaan 4 Työllistävä, osaava ja osallistava Suomi sisältöön 4.1 Polkuja töihin. Osahankkeen fokus on yhteispalvelupisteen perustamisessa Vihdin Nummelaan, jossa työnhakijat, työnantajat, yhteisöt ja palvelutoimijat sekä viranomaiset voivat kohdata. Yhteispalvelupiste toimii hankkeen toimitilana, joka palvelee koko Vihdin aluetta sekä tarvittaessa ympäristökuntia työvoiman liikkuvuuden ja kohtaanto- ongelman ratkaisemiseksi. Vihdin osahankkeessa on tarkoitus kehittää työllistymisen ja moniammatillisen palvelupolkua sekä selkeyttää asiakasohjausta ja palvelujen saatavuutta Vihdin alueella. Yritysten ja työnantajien haasteisiin osaavan työvoiman saantiin ja kohtaanto-ongelmaan kehitetään myös ratkaisuja koko hankkeessa yhteistyössä Luksian ja Lohjan kaupungin kanssa. Hankkeen asiakaskohderyhmänä ovat alueen kaikki työttömät; erityisesti nuoret, pitkäaikaistyöttömät, osatyökykyiset, maahanmuuttajat, työvoiman ulkopuolella olevat sekä alueen yritykset ja työnantajat.

Palveluohjaajan vastaat osahankkeen asiakastyöstä, palvelujen kehittämisestä joustavaan ja yksilön huomioivaan palvelupolkuun.


Osoite: Tehtaantie 4-6, 03100 Nummela
Vihdin kunta - Rökfri arbetsplats Vihdin kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb