Skip to main content
test

Kajaanin Mamselli tuottaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä ateria- ja puhtaanapitopalveluja kestävän kehityksen mukaisesti, yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Mamselli on Kajaanin kaupungin omistama liikelaitos. Liikelaitoksena Mamselli toimii liiketoimintaperiaatteella ja tulosvastuullisesti. Kokonaisliikevaihto on n. 10 M€, jonka aikaan saa noin 170 ammatillisesti sitoutunutta mamsellilaista.

Tarvitsemme ammattitaitoiseen joukkoomme palveluohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2022-10.1.2023 Keskuskoululle kokoaikaiseen tehtävään (työaika keskimäärin 38h15min/vko). Palveluohjaajana vastaat työyksikön päivittäisestä toiminnasta ja tilauksista sekä osallistut monipuolisiin ateria- ja puhtaanapitotehtäviin.

Odotamme sinulta reipasta, palveluhenkistä sekä vastuullista työskentelyotetta. Edellytämme Catering-alan perustutkintoa tai kokin ammattitutkintoa tai vastaavia tietoja ja työkokemusta alan työtehtävistä.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautetut ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.


ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE
Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.
On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.
Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/kajaaninmamselli/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Riikka Soldatkin-Kilponen p. 044-7147 609 riikka.soldatkin-kilponen@kajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Kajaanin Mamselli

Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Kajaani on reilun 36 000 asukkaan kaupunki Kainuussa, kauniin Oulujärven ja Kajaaninjoen maisemissa. Sopivan kokoisessa kaupungissa pääset luontoon jo kotiovelta ja kaikki tarvittavat palvelut löytyvät kävelymatkan etäisyydeltä.Kajaani on monimuotoinen maakuntakeskus, jossa arki on helppoa lyhyiden välimatkojen ansiosta, eivätkä ruuhkat rasita arkea. Työpaikan ja kodin väliset matkat hoituukin usein helposti kävellen tai pyöräillen. Kajaanin vahvuuksia ovat korkea kansainvälinen osaamistaso, monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet ja kattava kulttuuritarjonta.


Osoite: Pohjolankatu 13, Kajaani, 87100 Kajaani

Rekommenderade jobb