Palveluohjaajan toimi - Kuusamon kaupunki

Palveluohjaajan toimi

Kuusamon kaupungin perusturvajohtaja julistaa haettavaksi 30.6.2019 klo 15.00 mennessä ikäihmisten palvelujen tulosalueella:

Palveluohjaajan toimi

Haemme ikäihmisten palveluohjauksen ja palvelutarpeen arvioinnin ammattilaista. Palveluohjauksen ja ikäihmisten kuntoutuksen kokonaisuudessa työskentelee esimiehen lisäksi Palvelutarpeen arvioinnin, Seniorineuvolan, Omaishoidon ja Veteraanityön palveluohjauksen, Muistityön sekä Ikäihmisten kuntoutuspalveluiden ammattilaiset. Palveluohjaaja sijoittuu osaksi tätä osaavaa työyhteisöä. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat mm. palveluohjaus, vanhuspalvelulain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit sekä omaishoitoon liittyvät järjestelyt. Tehtäväkuvaa on mahdollista tarkentaa valittavan palveluohjaajan osaamisen perusteella.

Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaalihuollon ja/tai terveydenhuollon ammattihenkilölain mukaista amk-tasoisen tutkinnon tuomaa kelpoisuutta. Myös aikaisemmat vastaavat opistoasteen ajan tutkinnot voidaan ottaa huomioon.

Edellytämme, että Sinulla on halua sitoutua vanhustyöhön ja kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn, päätöksentekoon sekä tiimityöhön. Lisäksi arvostamme aktiivista työotetta, asiakaslähtöistä toimintatapaa, halua oppimiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Työ edellyttää moniammatillisen yhteistyön ja verkostoitumisen osaamista. Arvostamme myös monipuolista työkokemusta vanhustyöstä ja erityisesti palveluohjauksesta. Työ sisältää kotikäyntejä, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, jossa saat olla mukana kehittämässä vanhustyötä asiakaslähtöisesti ja innovatiivisesti. Toimit osana moniammatillista tiimiä, jossa osaat jakaa omaa asiantuntijuuttasi asiakkaiden, työkavereiden ja yhteistyötahojen parhaaksi. Kehittäjämyönteinen, avoin ja reipas työyhteisö on tukenasi.

Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kk.

Edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja Satu Kangas, p. 0400 441 925, satu.kangas@kuusamo.fi .

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain numero 238073. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9, 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita saat: puh. 040 860 8655

Kuusamo 29.5.2019

Perusturvajohtaja Markku Kipinä

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja Satu Kangas, p. 0400441925, satu.kangas@kuusamo.fi

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Porkkatie 2, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.
Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.
Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen

Tutustu työnantajaan