Palvelupäällikkö (115100)

Lapsiperheiden sosiaalipalveluissa ja lastensuojelussa on avoinna palvelupäällikön virka. Palvelupäällikkö vastaa yksikön taloudesta, toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä. Palvelupäällikkö ohjaa yksikössä tehtävää asiakastyötä tehden sitä tarvittaessa myös itse.

Lapsiperheiden sosiaalipalvelut ja lastensuojelu -yksikkö käsittää lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin, lapsiperheiden kotipalvelun ja perhetyön, sosiaalihuoltolain mukaisen lapsiperheiden sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen, lastensuojelun avo-, sijais- ja jälkihuollon sekä tehostetun perhetyön osana lastensuojelun avohuoltoa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Valitun on esitettävä sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote että hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Koeaikaa käytetään.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Eija Leino, sosiaalipalvelujohtaja, puh. 044 797 8543 tai eija.leino@heinola.fi

Lapsiperheiden sosiaalipalvelut ja lastensuojelu
Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.