Palvelupäällikkö - Mikkelin kaupunki

Palvelupäällikkö - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee palvelupäällikköä vakinaiseen virkaan.

Palvelupäällikkö on avainhenkilö ruoka- ja puhtauspalveluiden henkilöstöasioiden koordinoinnissa, kehittämisessä ja henkilöstöresurssien käytön suunnittelussa. Palvelupäällikkönä huolehdit palvelussuhteisiin liittyvistä hallinnollisista tehtävistä ja siihen liittyvästä neuvonnasta. Työpäiväsi voi sisältää muun muassa toimintatapojen kehittämistä moniammatillisessa työryhmässä, toiminnan koordinointia, yhteistyöpalaverin työterveyden kanssa ja lähiesimiesten opastusta sekä akuuttien käytännön ongelmien ratkaisua heidän kanssaan. Tehtäviisi sisältyy myös kolmen vakituisen sijaishenkilön lähiesimiestehtävät, yhteistyö oppilaitosten ja työllisyyspalveluiden kanssa sekä perehdytyksen, työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden kokonaisuus. Palvelupäällikkönä teet päivittäin tiivistä yhteistyötä palvelujohtajan kanssa ja toimit tarvittaessa hänen sijaisenaan.

Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta esimiestyöstä ja henkilöstöasioiden hoitamisesta. Ruoka- ja puhtauspalvelualan ja KVTES:n tuntemus katsotaan eduksi. Tarvitset hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja ja työskentelytapasi on ratkaisu- ja yhteistyösuuntautunut. Johtoryhmän jäsenenä olet vahvasti mukana kehittämässä ruoka- ja puhtauspalveluiden toimintaa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Kelpoisuutena on soveltuva korkeakoulu- tai opistoasteinen tutkinto.

Työaika toimistotyöaika 36,75 h viikossa.

Virkaan valittavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 150 ruoka - ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Toimintamme kantavina arvoina ovat suomalaisuus ja Etelä-Savon elinvoimaisuus sekä ekologisuus. Tavoitteenamme on olla luotettava, kustannustehokas palveluiden tuottaja ja asiakkaan kumppani nyt ja tulevaisuudessa.

Läs mer

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Palvelujohtaja Mia Hassinen
p. 044 794 2262
mia.hassinen (at) mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki, Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Ruoka- ja puhtauspalvelut
Adress: Yrittäjänkatu 7-9, 50130 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungissa työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Mer om arbetsgivaren