Palvelupäällikkö / Kirjasto

Keravan kaupunginkirjasto palvelee n. 36 800 kaupunkilaista yhdessä toimipisteessä. Kerava kuuluu neljän kirjaston Aurora-järjestelmää käyttävään Kirkes-kimppaan, jonka alueella on yli 100 000 asukasta. Keravan kirjaston käyttöluvut ovat valtakunnan huippua. Se on tunnettu myös tapahtumatuotannostaan. Henkilötyövuosia on 24.

Haemme osaavaan joukkoomme

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Palvelupäällikkö on yksi kirjaston avaintoimijoista. Hän vastaa kirjaston henkilöstö- ja muun hallinnon sujuvuudesta ja on yhdessä kirjastopalvelujen johtajan kanssa päävastuussa asiakaspalvelun kehittämisestä. Keravan kirjastossa on käynnistymässä työprosessien uudistus, jonka palvelupäällikkö vetää. Tavoitteena on järjestellä uudelleen henkilöstön työtehtävät ja työnjako sekä automaation hyödyntäminen, mm. keskittää aineistohankinta ja täydennysluettelointi. Laajan hankkeen vetäjällä tulee olla hyvä asiakaspalvelun ja työvälineiden tuntemus sekä henkilöstöosaaminen. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä työyhteisötaitoja.

Monet uudet asiakaspalvelukonseptit ja työprosessin parannukset perustuvat digitaalisuuden hyväksikäyttöön, joten yleisluonteinen digiosaaminen luetaan eduksi.

Palvelupäälliköllä on jonkin verran asiakaspalveluvuoroja ja viikonlopputöitä (10% työajasta).

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot sekä soveltuva kirjastoalan työkokemus.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02KIR020) ja mahdolliset lisät. Käytössä on toimistotyöaika. Tehtävä täytetään 1.1.2021 lähtien tai sopimuksen mukaan kuuden kuukauden koeajalla. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätiedot: Tuula Haavisto, vs. kirjasto- ja kulttuuripalvelujen johtaja, 040 318 4498 (ma-ti, to-pe), tuula.haavisto@kerava.fi

Hakemukset on toimitettava 23.10.2020 klo 16.00 mennessä. Haku tapahtuu sähköisesti kuntarekry.fi-sivustolla työavaimella 306347
Haastattelut pidetään viikoilla 44-46.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/palvelut/kirjastokulttuuri-ja-museot/kirjasto
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Tuula Haavisto, vs. kirjasto- ja kulttuuripalvelujen johtaja, 040 318 4498 (ma-ti, to-pe), tuula.haavisto@kerava.fi

Kirjasto- ja kulttuuripalvelut
Osoite: Paasikivenkatu 12, 04200 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.