Palvelupäällikkö

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Vanhus- ja vammaispalvelut hakevat palvelupäällikköä kotihoitopalveluiden tulosyksikköön vakituiseen virkaan 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palvelupäällikkö vastaa vastuualueensa palvelujen johtamisesta, henkilöstöstä, taloudesta ja toiminnan kehittämisestä omalla toiminta-alueellaan.

Kotihoitopalveluiden palvelukokonaisuuteen kuuluvat kaksi kotihoidon aluetta, resurssipooli ja Omenamäen palvelutalo.

Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi vastaava opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus Suomessa tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus Suomessa.. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojausta.

Työssä vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään lisäksi aiempaa johtamiskokemusta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kokemusta moniammatillisista johtamistehtävistä sekä kokemusta asiakaslähtöisten uusien palvelukokonaisuuksien kehittämisestä ja muutosjohtamisessa. Lisäksi edellytämme hyvää toimintaympäristön tuntemusta.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi 1.10.2020 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.


Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palvelujohtaja Kirsi Oksanen, puh. 040 585 3357 tai kirsi.oksanen@porvoo.fi

Kotihoitopalvelut
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats