Palvelupäällikkö

Haemme PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Lahden kaupunginkirjaston asiakas- ja sisältöpalveluiden johtajaksi 4.1.2021 alkaen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, aktiivisen ja osaavan työyhteisön ja hyvät puitteet palveluiden kehittämiselle.

Palvelupäällikön tehtävänä on koko kirjaston asiakas- ja sisältöpalveluiden johtaminen, pääkirjaston asiakaspalveluiden organisointi yhdessä muiden palvelupäälliköiden kanssa sekä kirjallisuus- ja tietopalveluiden yksikön esihenkilötehtävät. Asiakas- ja sisältöpalveluiden palvelupäällikkö toimii koko kirjaston asiakaspalveluiden ja sisältöpalveluiden kehittämistiimien vetäjänä, kirjaston esihenkilöiden johtotiimissä sekä kirjaston johtoryhmässä. Tehtävässä pääsee näköalapaikalle niin kirjaston asiakaspalveluiden kuin henkilöstön sisältöosaamisen kehittämisessä.

Haemme kehittämiskykyistä, innostavaa ja määrätietoista palvelupäällikköä, jolla on hyvät esihenkilö-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme asiakaspalveluosaamista, näkemystä kirjastopalveluiden kehittämisestä ja tulevaisuuden tarpeista sekä kokonaisnäkemystä johtamistyössä. Tehtävän hoito edellyttää valmiuksia omaksua ja käyttää lukuisia tietojärjestelmiä.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää perehtyneisyyttä kirjastojen tehtäviin ja toimintaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 2.12.2020 klo 9.00 mennessä.

Lisätietoja

http://lastukirjastot.fi/lahti
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Salla Palmi-Felin, 050 559 4098, salla.palmi-felin@lahti.fi

Lahden kaupunki, Kirjasto- ja tietopalvelut
Osoite: Kirkkokatu 31, 15140 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!