Skip to main content
test
Palvelupäällikkö - Mikkelin kaupunki

Haemme palvelupäällikköä toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään Mikkelin pääkirjastoon. Tehtävä täytetään 1.11.2022 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Mikkelin seutukirjasto vastaa Mikkelin kaupungin ja Hirvensalmen, Pertunmaan ja Puumalan kuntien asukkaiden kirjastopalveluista. Kirjastossamme työskentelee vakituisesti 33 henkilöä, joista 25 pääasiallisesti pääkirjastossa. Olemme suurin Lumme-kirjastokimpan kirjastoista, joiden kesken tehdään tiivistä ja monipuolista yhteistyötä. Vakiintuneen koulu- ja varhaiskasvatusyhteistyön lisäksi Mikkelin seutukirjastolla on laaja yhteistyöverkosto, jonka kanssa tuotamme palveluja asiakkaille. Kehitämme toimintaamme ennakkoluulottomasti myös hankkeiden avulla.

Pääkirjaston palvelupäällikkö on yksi Mikkelin seutukirjaston avaintoimijoista osana johtotiimiä. Haettavassa tehtävässä vastuualueena on pääkirjaston ja liikkuvien kirjastopalveluiden lähijohtaminen. Lisäksi pääkirjaston palvelupäällikkö on kirjastopäällikön kanssa päävastuussa asiakaspalvelun kehittämisestä ja asiakaspalvelun linjauksista. Pääkirjasto tuottaa Mikkelin seutukirjaston keskitetyt palvelut (mm. kuvailu, hankinta, viestintä) ja tehtäviin kuuluu myös työprosessien kehittäminen yhdessä työntekijöiden kanssa. Tehtävään valittava toimii Lumme-kirjastojen palvelukehitysryhmän vetäjänä.

Työssä onnistuminen edellyttää hyviä johtamis-, verkostotyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, sekä kirjastoalan tuntemusta. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, innovatiivista ja kokeilunhaluista otetta. Esihenkilötyö edellyttää hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia ratkaisukeskeisesti nopeasti vaihtuvissa tilanteissa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Työaika on 36,25 h viikossa. Työ sisältää jonkin verran iltatyötä ja satunnaisesti lauantaityötä.

Palvelupäällikön tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta 9.10.2022 klo 16.00 menessä. Haastattelut pidetään viikoilla 41. Tehtävään valitulle asetetaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirjastopäällikkö Sylvia Stavén
p. 040 129 5144
sylvia.staven(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, kirjastot

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raatihuoneenkatu 6, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb