Palvelupäällikkö/apuvälinesuunnittelija, Kuntoutus

Oletko ammattitaitoinen ja palveluhenkinen kuntoutuksen ja apuvälinetyön ammattilainen?

Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuntoutuksen osaamiskeskuksessa on haettavana palvelupäällikön/ apuvälinesuunnittelijan toimi apuvälinepalveluissa.

Kuntoutuksen osaamiskeskuksessa toimivat fysiatria ja kuntoutuskeskus. Fysiatriaan kuuluvat fysiatrian palveluyksikkö ja -poliklinikka. Fysiatria tarjoaa KYSin kliinisille erikoisaloille fysio- ja toimintaterapian sekä fysiatrin asiantuntija- ja konsultaatiopalveluja. Kuntoutuskeskukseen kuuluvat kuntoutustutkimuspoliklinikka ja kuntoutuksen päiväosasto, työlääketieteen poliklinikka, kipupoliklinikka, apuvälinepalvelut ja hengityshalvausyksikkö.

Apuvälinepalveluissa arvioidaan, sovitetaan, hankitaan, lainataan ja opastetaan käytössä erikoissairaanhoidon vastuulle sovittuja lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineitä Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin alueen asukkaille. Apuvälinepalvelut järjestää alueellisia koulutus- ja neuvottelutilaisuuksia, opastaa ja neuvoo apuvälineiden hankinnassa, ominaisuuksissa ja käytössä sekä toimii asiantuntijana apuvälinepalveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Apuvälinepalveluiden palvelupäällikkö vastaa yksikön päivittäisestä toiminnasta ja apuvälinepalveluiden toiminnan kehittämisestä omassa organisaatiossa sekä alueellisesti yhteistyössä kuntoutusylilääkärin ja osastonhoitajan kanssa. Hän toimii apuvälinepalvelun asiantuntijana ja osallistuu alueellisiin ja valtakunnallisiin apuvälinealan kehittämistyöryhmiin. Palvelupäällikkö toimii alueellisen apuväline- ja kuntoutuspalvelujen tietojärjestelmä Effectorin pääkäyttäjänä ja tietojärjestelmän kouluttajana. Hänen tehtäviinsä kuuluvat myös yksikön toimintaan liittyvien hallinnollisten ohjeiden ylläpitäminen ja päivittäminen sekä alueellisten apuvälinealan koulutustilaisuuksien järjestäminen sekä apuvälineiden kilpailutus yhteistyössä hankintatoimen, ERVA-alueen ja sairaanhoitopiirin kanssa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Odotamme sinulta lähiesimiesosaamista, oma-aloitteisuutta, kykyä toimia rakentavasti muutostilanteissa ja valmiutta toimintojen kehittämiseen. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva alan ammattitutkinto ja ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto sekä riittävä johtamisosaaminen ja laaja-alainen apuvälinealantuntemus. Eduksi katsomme, että hakijalla on terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, innostavan ja vastuullisen tehtävänkuvan eteenpäin suuntautuneessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/kuntoutus

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi sekä osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri Timo Miettinen, p. 044 717 5269, timo.miettinen@kuh.fi ja ylihoitaja Annmari Kainulainen, p. 044 717 8637, annmari.kainulainen@kuh.fi .

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio