Skip to main content
test
Palvelupäällikkö - asiakasohjaus ja digitaaliset palvelut - 2M-IT

2M-IT kehittää palvelujaan ja haemme joukkoomme palvelupäällikköä ratkaisupalveluihin. Palvelupäällikkö voi sijoittua mihin tahansa toimipisteistämme. Vastuualueeseen kuuluvat Asiakkaille suunnatut palvelut ja mahdolliset uudet kehitettävät palvelut.

Palvelupäällikkönä toimit yhteistyössä ratkaisumyyntipäällikön ja muiden asiantuntijoiden kanssa asiakasrajapinnassa yhtiön vastuullisena edustajana. Palvelupäällikkönä vastaat, että tuotamme asiakkaille sopimuksen mukaista palvelua ja raportoit siitä sekä asiakkaille että sisäisesti. Olet ajan tasalla sote-sektorin lähitulevaisuuden näkymistä, ymmärrät asiakkaan odotukset ja tarpeet sekä vastaat niiden edistämisestä. Toimit yhteistyössä myös muiden toimittajien kanssa. Palvelupäällikkönä tuet asiakkaan tarpeiden ja toiveiden selkeää määrittelyä ja priorisointia. Tehtävässä tulet työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa sekä vastaat palveluraportoinnista ja -laskutuksesta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

Yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteellisuutta
Koordinointikykyä
Ymmärrystä palvelutuotannosta ja siihen liittyvistä prosesseista
Hyvää paineensietokykyä sekä halua tarttua rivakasti toimeen ja kehittää systemaattisesti toimintaa
Asiakaspalvelukeskeistä otetta työhön
Kykyä johtaa itseään
Taitoa oppia uutta

Lisäksi katsomme eduksi:

Sosiaali- ja terveydenhoitoalan IT-palveluiden tuntemuksen
Ymmärrystä sosiaali- ja terveysalan toiminnasta
Prosessiohjaus tuntemuksen
Osaamisen tuotannonohjauksesta
Asiakaskohtaisen palveluohjauksen tuntemuksen
Osaamista pilvipalveluista

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnallisen ICT-palvelukehityksen parissa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä sote-toimintaympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä pääset käyttämään sujuvia ja ketterästi kehitettäviä toimintamallejamme. Meillä nautit etätyömahdollisuudesta ja muistakin kilpailukyisistä henkilöstöeduista. 2M-IT:llä pääset työskentelemään mukavassa, moniammatillisessa ympäristössä, jossa on tukenasi vahva asiantuntijaverkosto.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluina, johon valitut kutsutaan sähköpostitse. Käytämme Kuntarekryä rekrytointiportaalinamme. Ota siis hetki aikaa ja täytä sinne hakemuksesi. Toivomme kuulevamme sinusta jo pian!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hannu Hämäläinen, 044 2231 521

Lisätietoja

2M-IT, Ratkaisupalvelut, Ratkaisupalvelut

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 600 terveydenhuollon ja ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

2M-IT - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb