Palvelupäällikkö (kirjasto) - Lohjan kaupunki

Haemme palvelupäällikköä lähikirjastopalveluihin Lohjan kaupunginkirjastoon. Kaupunginkirjastoon kuuluu pääkirjaston lisäksi seitsemän lähikirjastoa, kirjastoauto sekä kaksi kirjastopistettä.

Palvelupäällikkö vastaa Karjalohjan, Mäntynummen, Ojamon, Pusulan, Sammatin, Saukkolan ja Virkkalan kirjastojen sekä kirjastoauton toiminnasta ja toimii 14 työntekijän lähiesimiehenä. Palvelupäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa lähikirjastopalvelujen sekä tilojen käytön suunnittelu ja kehittäminen. Palvelupäällikkö vastaa lähikirjastojen asiakaspalvelun toimivuudesta ja työvuorosuunnittelustä sekä yhteistyöstä paikallisten toimijoiden kanssa. Lisäksi palvelupäällikkö vastaa lähikirjastoissa olevien kaupungin asiakaspalvelupistetoimintojen sekä omatoimikirjastojen toimivuudesta.
Palvelupäällikkö kuuluu kaupunginkirjaston johtotiimiin sekä Lukki-kirjastojen johtoryhmään.

Arvostamme hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, sekä kirjastoalan tuntemusta. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä innovatiivista ja kokeilunhaluista otetta.

Työaika on 36,25 h viikossa. Työ sisältää säännöllistä iltatyötä. Työn pääasiallinen sijoituspaikka on Virkkalan kirjasto, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää säännöllistä työskentelyä myös muissa lähikirjastoissa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Tehtäväkohtainen palkka KVTES:n mukaan on 3230,54 €/kk. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut järjestetään viikolla 32-33.

Hakuaikaa jatketaan 30.7.2021 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kirjastotoimenjohtaja Merja Lonkainen puh. 050 462 1642, merja.lonkainen@lohja.fi (tavoitettavissa 5.7. - 9.7.2021)

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 30.7.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-49-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kirjasto
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb