Palvelupäällikkö, Mielenterveys- ja päihdepalvelujen avopalvelujen vastuualue

Kuvaus tehtävästä: Haemme osaavaa ja mukavaa jäsentä tiimiimme vakituiseen tehtävään palvelupäälliköksi vastaamaan Espoon kaupungin Mielenterveys- ja päihdepalvelujen avopalvelujen vastuualueesta.
Vastuualueeseen kuuluu nuorten ja aikuisten vastaanottopalvelut, lyhytaikaisen päihdehoidon palvelut, Linkki-toiminta ja kotiin vietävät palvelut.

Palvelupäällikkö on Mielenterveys- ja päihdepalvelujen johtoryhmän jäsen. Palvelupäällikkö vastaa vastuualueensa palvelutoiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä vastuullaan olevien toimintayksikköjen esimiesten kanssa. Palvelupäällikkö osallistuu Mielenterveys- ja päihdepalvelujen strategiseen suunnitteluun ja kehittämiseen Espoossa, osallistuu oman substanssinsa näkökulmasta keskeiseen verkosto- ja sidosryhmäyhteistyöhön ja vastaa vastuualueensa osalta sujuvien asiakaslähtöisten palveluprosessien ja toimintatapojen suunnittelusta ja kehittämisestä.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Henkilökohtaiset haastattelut järjestetään viikolla 43-44

Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Työaika: KVTES:n mukainen toimistotyöaika 36h 15min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon esimiestehtävistä, kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja päätöksenteko- ja toimeenpanokykyä yhdessä sovittujen tavoitteiden ja strategian mukaisesti.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, valmentavan johtamisen osaamista ja kykyä toimia paineen alla vaihtelevassa toimintaympäristössä.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut vastaa espoolaisten perustason mielenterveys- ja päihdepalvelujen järjestämisestä. Palvelujen järjestämiseksi Espoon kaupunki tuottaa itse ja hankkii mielenterveys- ja päihdepalveluja, kuten ehkäisevä mielenterveys- ja päihdetyö, nuorten ja aikuisten vastaanottopalvelut, lyhytaikainen päihdehoito, kotiin vietävät palvelut, korvaushoito, terveysneuvontapalvelut ja eri tasoisia asumispalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Työntekijöitä on yhteensä 171.

Lisätietoja

http://www.espoo.fi/mielenterveys

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa Mielenterveys- ja päihdepalvelujen päällikkö Juha-Pekka Strömberg, p. 043 8268538

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Kalaonnentie 8, 02230 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.