test

Porvoon kaupunginhallitus on päättänyt, että kaupungin hallintopalvelukeskus (HPK) yhtiöitetään ja perustettava tukipalveluyhtiö tuottaa talous-, henkilöstö-, ICT- ja käännöspalveluita Porvoon kaupungille ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle. (ks. lisää https://www.porvoo.fi/kaupunginhallituksen-paatokset-20122021) Porvoon kaupunginvaltuusto käsittelee asian vielä tammikuussa.

HPK Palvelut Oy (nimi ei vahvistettu) aloittaa toimintansa vuoden alusta ja 2022 aikana tapahtuu monta muutosta. Alkaneen vuoden iso tehtävä on rakentaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle talous-, palkka- ja ICT-palvelut. Alustavien laskelmien mukaan tulevan yhtiön liikevaihto tulee olemaan noin 10 milj. euron luokkaa ja henkilöstömäärä 60-70 välillä.

Pitkäaikainen palkkapalveluiden vetäjä vaihtaa tehtävää organisaation sisällä, joten haemme palkkapalveluiden palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Henkilö aloittaa alkuvuodesta Porvoon kaupungin palveluksessa, mutta siirtyy vuoden 2022 aikana HPKn henkilöstön mukana liikkeenluovutuksella uuteen perustettavaan yhtiöön ns. vanhana työntekijänä.

Palvelupäällikkönä vastaat esihenkilöroolissa omasta tiimistäsi ja sen toiminnasta. Palkkatiimissä on nykyisellään 12 asiantuntijaa ml. järjestelmien pääkäyttäjät. Olemme voineet tarjota palkkatiimissä eri tasoisia ja monipuolisia tehtäviä, johon kuuluu mm. palvelussuhdeneuvonta.

Toimit asiakasyhteyshenkilönä palkkapalveluiden osalta Porvoon kaupungin ja hyvinvointialueen suuntaan ja kehität tiimin, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa palveluita. Tuleva yhtiöittäminen tuo monenlaista muutosta, joten toivomme sinulta silmää ja kokemusta muutoksen johtamiseen. Kuluvan vuoden aikana isossa roolissa on hyvinvointialueen palkkajärjestelmän käyttöönotto, joten toivomme sinulla olevan kiinnostusta järjestelmiin ja yhteistyöhön järjestelmätoimittajien kanssa. Toivomme oma-aloitteisuutta ja reipasta työskentelyotetta sekä kiinnostusta tiimin hyvinvointiin ja erilaisten persoonien kanssa toimimiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset rakentamaan uutta, kehittämään toimintaa ja näköalapaikan uuden perustettavan yhtiön johtoryhmässä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva koulutus sekä kokemus palkka- tai henkilöstöhallinnon alalta. Palkanlaskennan kokemus sekä esimieskokemus lasketaan eduksi.

Porvoo on elävä kaksikielinen kaupunki, joten arvostamme hyvää ruotsin kielen osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Koronan vuoksi työskentelemme tällä hetkellä pääsääntöisesti etänä ja etätyöskentely on mahdollista tulevaisuudessakin. Toimistomme sijaitsee Porvoon Ölstensissä.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 26.1.2022 klo 15 Hae työpaikkaa linkin kautta sekä palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa hallintopalvelukeskuksen johtaja Anniina Kitula puh. 040 557 0178, anniina.kitula@porvoo.fi (mikäli en vastaa puheluun, lähetäthän minulle sähköpostia ja palaan asiaan).

Lisätietoja

Hallintopalvelukeskus

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Urakoitsijantie 12 A, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb