Palvelupäällikkö, suun terveydenhuolto

Jyväskylän kaupungin avoterveydenhuolto on yksi sosiaali- ja terveyspalveluiden viidestä palvelualueesta. Avoterveydenhuollossa, Jyväskylän yhteistoiminta-alueella järjestetään terveydenhuollon palvelut 148 000 asukkaalle Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla. Terveysasemia on yhteensä 11. Avoterveydenhuollon palveluihin kuuluu avosairaanhoidon, suun terveydenhuollon sekä kuntoutus- ja erikoisvastaanottojen palvelukokonaisuudet. Haemme nyt

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan suun terveydenhuoltoon 1.11.2020 alkaen.

Palvelupäällikkö johtaa ja kehittää suun terveydenhuollon toimintaa yhdessä sisäisten ja ulkoisten yhteistyötahojen ja toimijoiden kanssa sekä vastaa palvelujen kustannustehokkaasta ja lainmukaisesta toteutumisesta. Palvelupäällikkö toimii palveluesimiesten lähiesimiehenä.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöstön kelpoisuudesta annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme opintojen, täydennyskoulutuksen tai työn ja kokemuksen kautta hankittua esimiesosaamista. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä. Edellytämme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, kokemusta ja osaamista organisaation, henkilöstön ja talouden johtamisesta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti.

Virka alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Palvelujohtaja Hanna Vihavainen p. 014 266 7279, sähköpostitse: hanna.vihavainen@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki, Perusturva, Avoterveydenhuolto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats