test
Palvelupäällikkö: työikäisten palvelut, Joensuu (ID5415) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 12.12.2021 mennessä PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vakinaiseen virkaan perhe- ja sosiaalipalvelujen työikäisten palveluihin 01.01.2022 alkaen. Viranhaltija voi esittää toivomuksen toimipisteen sijainnista. Etätyö on sovitusti mahdollista.

Palvelupäällikkö vastaa työikäisten palvelujen järjestämisestä, koordinoinnista ja kehittämisestä Siun soten toiminta-alueella. Haettavana olevan viranhaltijan tehtäväkokonaisuuksiin sisältyvät sosiaalityö ja sosiaaliohjaus, välitystilitoiminta, toimeentulotuki, kuntouttava työtoiminta ja sosiaalinen kuntoutus, asumisen tukipiste sekä sosiaalisen luototuksen kehittäminen. Palvelupäällikkö toimii lähiesihenkilönä johtaville sosiaalityöntekijöille. Lisäksi palvelupäällikkö osallistuu palvelualueen talousarvion laadintaan ja talouden seurantaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä.

Edellytämme vahvaa sosiaalihuollon substanssiosaamista, aiempaa kokemusta esihenkilötehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi arvostamme moniammatillisen verkostoyhteistyön osaamista, kykyä rakentavaan vuorovaikutukseen ja selkeään kirjalliseen ilmaisuun. Tehtävässä edellytetään lisäksi oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtäväkohtainen palkka on 4.328,05 euroa.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa palvelujohtaja Tuuli Ollila, p. 013 330 5827, sp. tuuli.ollila@siunsote.fi

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 24.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5415
  • 24.11.2021 - 12.12.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

palvelujohtaja Tuuli Ollila, p. 013 330 5827, sp. tuuli.ollila@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb